sen seoyu yüklerken hata yapmışsındır iyi kontrol et
(20-02-2016, Saat:22:02)rejaksit Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]sen seoyu yüklerken hata yapmışsındır iyi kontrol et
Çok saçma bi yorum ne demek seoyu yüklerken hata yapmışsınız.Yüklerken değil normal ayarlarda bir yanlışlık yapmış olabilirsiniz.
ayarda da olabilir iyice bak dedim seoyu yanlış dizine de atmış olabilir
(20-02-2016, Saat:23:35)rejaksit Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]ayarda da olabilir iyice bak dedim seoyu yanlış dizine de atmış olabilir
O Kadarda Bilgim Var Yani O Hatayı Yapmamda bütün ayarlarını doğru yapmışdım son ayarlarda bir hata oldu galiba
Aynı hata bendede oldu ve sorunu kimse çözemedi hosting ile ilgili olabilir dediler bana linux tabanlıydı halbuki neyse seo eklentisini kaldırdım şimdi başka bir sorunla karşılaşıyorum ifadeler kırık resim şeklinde elle tek tek yeniden atmama rağmen değişiklik yok html den kontrolde ettim sıkıntı gözükmüyor bende hızlı resimden yükleyim dedim bu seferde mesaj kutusunda ifadeye tıklıyorum kutuya düşmüyor
(21-02-2016, Saat:16:36)muratkinq Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Aynı hata bendede oldu ve sorunu kimse çözemedi hosting ile ilgili olabilir dediler bana linux tabanlıydı halbuki neyse seo eklentisini kaldırdım şimdi başka bir sorunla karşılaşıyorum ifadeler kırık resim şeklinde elle tek tek yeniden atmama rağmen değişiklik yok html den kontrolde ettim sıkıntı gözükmüyor bende hızlı resimden yükleyim dedim bu seferde mesaj kutusunda ifadeye tıklıyorum kutuya düşmüyor
Benimkide linux tabanlı Ya Seo Hata Var Ah Bir Çözebilsem