Arkadaşlar 10TR Destek Forumuna Üye Oluyorum Fakat Hiç Aktivasyon Kodu Gelmiyor O Yüzden Ordaki Hesaba Giriş Yapıyorum Fakat Konu , Yorum Felan Yazamıyorum. Profilime Felan Bakamıyorum Lütfen Fazla Hesabı Olan Verebilirmi Lütfen Eğer Hesabınız Yoksa Kurmayı Bilen Biri Bana Kurabilirmi Lütfen
Arkadaşlar
Buyrun 10tl.net Destek Forumunun Linki ==
http://destek.10tl.net/index.php
(15-02-2016, Saat:18:56)torres Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]gmail ile kayit ol
Hayır Gmail ile alakalı deyil google hesaplarına geliyor aktivasyon hotmail felan onlara gidmiyor yandex mail felan deneyin google hesabı deneyin gelir
(15-02-2016, Saat:19:21)Dream41 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ] (15-02-2016, Saat:18:56)torres Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]gmail ile kayit ol
Hayır Gmail ile alakalı deyil google hesaplarına geliyor aktivasyon hotmail felan onlara gidmiyor yandex mail felan deneyin google hesabı deneyin gelir
İyide arkadaş zaten gmail ile kayıt ol diyo sen nie boş post kasıyon?
(15-02-2016, Saat:19:49)Pheky Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ] (15-02-2016, Saat:19:21)Dream41 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ] (15-02-2016, Saat:18:56)torres Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]gmail ile kayit ol
İyide arkadaş zaten gmail ile kayıt ol diyo sen nie boş post kasıyon?
Okuma Özürlümüsün Yandex Mail deneyin demişim farkındaysan
GMAİL İLE KAYDOLUNCA NOLUYOR ?
AKTİVASYON NEREYE GELİOR ?
SON OLARAK NASIL KAYDOLCAM KAYDOLURKEN örnek= ......gmail.com MU Yazcam
Merhaba
Site kuralları gereği 10tl forumları ile alakalı bir destek sağlanmamaktadır.Bu konular kilitlenmektedir.Bu yüzden konu kilit çöp
Ayrıca mail gelmiyorsa farklı mail sağlıyacalarını deneyebilirsiniz.