Site Adresi :
Alıntı:http://www.steamturkiye.org
MyBB Sürümü :1.8.6
Kurulu Eklentiler :
Sorun açıklaması :
- 1.Sorun: Arkadaşlar 1. resimde gördüğünüz gibi NewPoints Dükkan eklentisi böyle bir hata veriyor nasıl çözebilirim?
- 2.Sorun: Google Seo 'da her şeyi yapıyorum ardından son aşamada "./inc/functions.php dosyası değişikliklerini => Uygula" seçeneğine basıyorum sonuç 2.resimdeki gibi nasıl çözebilirim? (NOT: Önceden çok seo kurdum fakat böyle bir sorunla hiç karşılaşmadım)
Hata Ekran Görüntüsü :
1.
2.
1. Sorun için newpoints'in son sürümünü yüklemeniz gerekmekte. Sorun ise şu "mybb_newpoints_shop_categories" adında ki tablo sizin databasenizde bulunmuyor. Büyük ihtimal kullandığınız sürüm otomatik olarak oluşturmuyordur. Onu kaldırıp daha yeni bir sürüm kullanırsanız sorun hallolacaktır eminim.
2. Sorun için ise google seo ayarlarını baştan dikkatlice yapmanızı öneririm. Htaccess ayarlarını kontrol edin öncelikle.
(13-02-2016, Saat:13:12)burakcanalgul Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]1. Sorun için newpoints'in son sürümünü yüklemeniz gerekmekte. Sorun ise şu "mybb_newpoints_shop_categories" adında ki tablo sizin databasenizde bulunmuyor. Büyük ihtimal kullandığınız sürüm otomatik olarak oluşturmuyordur. Onu kaldırıp daha yeni bir sürüm kullanırsanız sorun hallolacaktır eminim.
2. Sorun için ise google seo ayarlarını baştan dikkatlice yapmanızı öneririm. Htaccess ayarlarını kontrol edin öncelikle.
1-Sorun İçin: Deneyip sonucu size bildireceğim
2-Sorun İçin: Kaç kere baştan yaptım dünden beri olmadı.
NOT: Maalesef gene olmadı Shop sorunu devam ediyor
Hocam bir önceki NewPoints eklentisini pasif etmeyin kaldırın tamamen (Yedek Almayı Unutmayın). Ardından yeni sürümü kurun.
Google Seo'yu kullanmayı hiç düşünmedim işin açıkcası birkaç sefer deneme amaçlı kullandım sadece fakat açıkca görülüyorki url yönlendirme sorununuz var buda büyük ihtimal .htaccess dosyanız ile alakalı bir durum.
bendede shopu kurdugumda mysql hatasi verdi, ama anlamadigim bu seo'nun ne alakasi var newpointsle?