Sayın emre kardeşim al bakalım sana kanıtlar. O şerefsiz banlanmalı.
Hacklediği ve bütün herşeyi sildiği forum içi :
Skype deki konuşmalarımız
Bu da onun kendi forumundan attığı mesaj.

Tamamen senin mallığın neden admin verdin? Caxing index attıysa ne olacak burada ban yemesi saçma. Sen admin vermeseydin kardeşim. Böyle sizin gibiler yuzunden ortalık veled kaynıyor. Nasıl üye çekeceksen çek banane tamamen senin aptal oluşundan kaynaklanıyor. Boşuna uğraşma artık .tk domainlere üye çekemezsin. Boş boş konu açma.
Para ver .com açayım! Ben daha evimi doğru düzgün geçindiremiyorum sana ne oluyor? .tk bedavaysa bedava nolmuş yani bi yerleremi batacak ? O da forum bu da forum
Beni ilgilendirmez ben sadece tavsiye ediyorum.
Emre yazıyor benim adım Onur, benimle görüşmemişsiniz hocam kafanıza göre niye suçlama yapıyorsunuz. Üniversite sınavlarına çalışmaktan bir şey yapamıyorum ben şuan nete çok az giriyorum. Şimdi fark ettim konuyu. O site benim di, sattım ondan sonra o sitede olan hesabıma girmiyorum bile şifresi falan değiştiriliyor banlanıyor. İnsan buradan mesaj atar forumexe de üyeliğim yok benim.
(11-02-2016, Saat:20:34)YoutuberTM Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ] (11-02-2016, Saat:20:32)LeoJeLyy Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Çocuk olduğu bellide index şablonunu değiştirmiş hacklemiş sayılmaz .Peki Senin Yaptığın adamlığa sığarmı ? İsterse 10 milyon üyesi olsun o forum kuralı yapamazsın . Ban yerim bişe olmaz diyede düşünme boşuna suçlu sensin.Dış Forumlardaki Olaylar MybbDepo yu ilgilendirmiyoeir.
Peki ben üye nasıl çekeceğim? Mal gibi oturup orda ''Kayıt olana adminlik,kayıt olana 200 lira veririm'' filan mı diyim? nasıl üye çekebilirim onu söyle tamam o zaman sen haklısın.
Üyelere Çok Merakın Varsa Aç Facebook'u , Günlük 50 TL Ye Reklam Ver. Başka Forumlarda Reklam Yapmak Hem Adamlığa Sığmaz Hem De Forum Kurallarına Aykırıdır. Sen Adamlıkla Ne Alakası Var Diyeceksin Şimdi, Düşün Adamlar Yıllarca Uğraşıp Bu Noktaya Gelmiş Sen Sıfırdan Gelişmek Yerine Binlerce Kişinin Olduğu Forumda Reklam Yapıyorsun. Bu Sencede Kötü Birşey Değilmi?