MyBB Depo Forum

Orjinalini görmek için tıklayınız: 000Webhost Mybb Kurulum Sorunu (localhost)
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Merhaba arkadaşlar , dünden beri MyBB 1.8.6'yı kurmaya çalışıyorum. Veritabanı sürekli hata veriyor . Sebebini bilmiyorum bilen arkadaşlar lütfen yardım edebilirler mi ?

Hostinger.web.tr'de kurarken böyle sorun vermiyordu . 000Webhost ta mı sorun var acaba ?

MySQL ayarlar ;
resim

Veritabanı Kurulumdaki ayarlar;

resim
000webhost hacklendi ondan sonra forum kurmada veritabanı bağlantı sorunları oluştu trk3.com kullanmanızı tavsiye ederim.
(07-02-2016, Saat:14:16)Quitter Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]000webhost hacklendi ondan sonra forum kurmada veritabanı bağlantı sorunları oluştu trk3.com kullanmanızı tavsiye ederim.

kardeşim  üye oldum fakat şöyle bir şey var mesela isimsoyisim.trk3.com  gibi alan adı veriyor .  Benim elimde olan .com lu domain bunu nasıl yönlendiririm veya nasıl eklerim
An itibari ile tekrar denedim ve bu sefer kabul oldu , tek gereken biraz beklemekmiş. KONU KİLİT OLABİLİR
(07-02-2016, Saat:14:16)Quitter Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]000webhost hacklendi ondan sonra forum kurmada veritabanı bağlantı sorunları oluştu trk3.com kullanmanızı tavsiye ederim.

O Siteden Denedim 5 Dakka Sonra Kapandı Site Dil Çıkarma Reklam Sayfasına Yönlendiriyor Açık Ağızlı Gülümseme
Merhaba,

Bedava verilen çoğu hostlarda ilahaki bu gibi sorunlar çıkmaktadır. İsterseniz size güzel bir host hediye edebilirim ?
(07-02-2016, Saat:17:06)Mehmethan12 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Merhaba,

Bedava verilen çoğu hostlarda ilahaki bu gibi sorunlar çıkmaktadır. İsterseniz size güzel bir host hediye edebilirim ?

İlginiz için çok teşekkür ederim , bugün ozkula.com'da linux web hosting dikkatimi çekti sadece 1 web sitesi barındırabiliyorsunuz ama trafik disk filan her şey sınırsız ve fiyatı da 5 tl aylık , onu aldım şuan sorun yok Gülümseme
"Veritabanı Server Host Adı" kısmında localhost yazarak kurulum yapılması gerekmiyor mu?