Merhaba arkadaşlar , dünden beri MyBB 1.8.6'yı kurmaya çalışıyorum. Veritabanı sürekli hata veriyor . Sebebini bilmiyorum bilen arkadaşlar lütfen yardım edebilirler mi ?
Hostinger.web.tr'de kurarken böyle sorun vermiyordu . 000Webhost ta mı sorun var acaba ?
MySQL ayarlar ;
Veritabanı Kurulumdaki ayarlar;

000webhost hacklendi ondan sonra forum kurmada veritabanı bağlantı sorunları oluştu trk3.com kullanmanızı tavsiye ederim.
(07-02-2016, Saat:14:16)Quitter Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]000webhost hacklendi ondan sonra forum kurmada veritabanı bağlantı sorunları oluştu trk3.com kullanmanızı tavsiye ederim.
kardeşim üye oldum fakat şöyle bir şey var mesela isimsoyisim.trk3.com gibi alan adı veriyor . Benim elimde olan .com lu domain bunu nasıl yönlendiririm veya nasıl eklerim
An itibari ile tekrar denedim ve bu sefer kabul oldu , tek gereken biraz beklemekmiş. KONU KİLİT OLABİLİR
(07-02-2016, Saat:14:16)Quitter Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]000webhost hacklendi ondan sonra forum kurmada veritabanı bağlantı sorunları oluştu trk3.com kullanmanızı tavsiye ederim.
O Siteden Denedim 5 Dakka Sonra Kapandı Site

Reklam Sayfasına Yönlendiriyor

Merhaba,
Bedava verilen çoğu hostlarda ilahaki bu gibi sorunlar çıkmaktadır. İsterseniz size güzel bir host hediye edebilirim ?
(07-02-2016, Saat:17:06)Mehmethan12 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Merhaba,
Bedava verilen çoğu hostlarda ilahaki bu gibi sorunlar çıkmaktadır. İsterseniz size güzel bir host hediye edebilirim ?
İlginiz için çok teşekkür ederim , bugün ozkula.com'da linux web hosting dikkatimi çekti sadece 1 web sitesi barındırabiliyorsunuz ama trafik disk filan her şey sınırsız ve fiyatı da 5 tl aylık , onu aldım şuan sorun yok

"Veritabanı Server Host Adı" kısmında localhost yazarak kurulum yapılması gerekmiyor mu?