MyBB Depo Forum

Orjinalini görmek için tıklayınız: buton
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
çok aradım ama bulamadım konuyu fuzuli açtıysam özür dilerim ben buton eklemeyi öğrenmek istiyorum mybb:1.8.6
Kamu Spotu -> Bu tür sorunlarınız için lütfen google arama motorunu kullanınız ve biraz internet dünyasında araştırma yapınız iyi günler.
kardeş sağol ya çok yardımcı oldun
(31-01-2016, Saat:01:51)Machine Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Kamu Spotu -> Bu tür sorunlarınız için lütfen google arama motorunu kullanınız ve biraz internet dünyasında araştırma yapınız iyi günler.
(31-01-2016, Saat:00:35)rejaksit Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]çok aradım ama bulamadım konuyu fuzuli açtıysam özür dilerim ben buton eklemeyi öğrenmek istiyorum mybb:1.8.6


Kardeş yanlış anlama ancak belli ki çok acemisin bu yüzden kendini geliştirmek amacıyla böyle basit isteklerde bulunacağına elini klavyeye at ve google'a "css buton nasıl yapılır", "buton nasıl oluşturulur", "html buton", "siteye buton eklemek" vs. gibi araştırmalar yap şuan bu konu çok gereksizce açılmış bir konudur. 
ben anlamıyorumki çok aradım dediğim halde neden böyle laflar yiyorum daha önceki mesajlarıma bakarsan acemi olduğumu en baştan yazdım zaten ve kahretsin "çok aradım" google de aradım defalarca hemde madem yardım etmiceksin bırak istersen gereksizliğine yönetim karar versin