MyBB Depo Forum

Orjinalini görmek için tıklayınız: konuyu üste taşıma eklentisi
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Merhaba arkadaşlar, konuyu üste taşıma eklentisi varmı acaba http://www.koduzmaniyiz.net
Bu konuyla ilgili bir fikri olan yokmu acaba
Dostum dediğini anlamadım ama sanırsam sen konuyu üstte tutturmayı yani sabite almayı soruyorsun yanılıyormuyum ?
hayır arkadaşın dediği şu mesela 24 saatte bir butona tıklayarak konuyu güncellemek yani üste taşımak.
Altta MyBB linkleri yok her zaman ki gibi bunu göz önüne alarak cevap yazın  Süper
(26-01-2016, Saat:23:54)ortegavia Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]hayır arkadaşın dediği şu mesela 24 saatte bir butona tıklayarak konuyu güncellemek yani üste taşımak.

Çok doğru hocam, üyelerin belirli saatler aralığında konuyu üste taşıma haklarının olmasını istiyorum. Bunun için bir eklenti varmı acaba
(27-01-2016, Saat:01:26)Lunaci[TR] Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Altta MyBB linkleri yok her zaman ki gibi bunu göz önüne alarak cevap yazın  Süper

Mybb linkini kaldırarak hata etmişim, yasak olduğunu bilmiyordum. Cevabınızı görür görmez hemen ekledim ve bir daha da kaldırmayacağım. Konuyu üste tutturma eklentisinde bana yardım edebilirmisiniz acaba