Site Adresi :
MyBB Sürümü : 1.8.3
Kurulu Eklentiler : Pro Stats , Seo , Ziyaretçiyi Konu Gizleme , teşekkürler , [b]Ek Grup Resim Plugin[/b]
Sorun açıklaması :Merhaba Arkadaşlar Siteme Bugün Seoyu Yükledim
Ve Site Başkalarında Gözükmüyor Beyaz Bir Alan Geliyor
Ve Plugini Pasifletişirnince Sorunsuz Oluyor Bütün Temalarlada Denedim Hepsinde Aynı
Hata Ekran Görüntüsü : Siteye Girin ve bakın .
Yardım Edecek Yokmuya Lütfen Hiç Kimsemi Yaşamadı Sorunu ?
.htaccess dosyanıza gerekli düzenlemeleri yaptınız mı ? Büyük ihtimalle htaccess dosyanızı düzenlemediniz ve sitenizde ki sorun yönlendirme döngüsü sorunu.
Google seo kurmadan önce .htaccess dosyasında ki siteadresiniz.com kısmını kendi site adresinizle değiştirmeniz gerekiyor ve aynı işlemi robots.txt dosyanızda yapacaksınız. Daha sonra google seo ayarlarını yapılandırdığınızda Plugin Yönetimi sayfasına tekrar geldiğinizde google seo eklentisinin altında size .htaccesinize eklemeniz gereken kodları verecektir o kodlar .htaccess dosyanızda güncelleyeceksiniz.
(24-01-2016, Saat:16:48)Machine Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ].htaccess dosyanıza gerekli düzenlemeleri yaptınız mı ? Büyük ihtimalle htaccess dosyanızı düzenlemediniz ve sitenizde ki sorun yönlendirme döngüsü sorunu.
Google seo kurmadan önce .htaccess dosyasında ki siteadresiniz.com kısmını kendi site adresinizle değiştirmeniz gerekiyor ve aynı işlemi robots.txt dosyanızda yapacaksınız. Daha sonra google seo ayarlarını yapılandırdığınızda Plugin Yönetimi sayfasına tekrar geldiğinizde google seo eklentisinin altında size .htaccesinize eklemeniz gereken kodları verecektir o kodlar .htaccess dosyanızda güncelleyeceksiniz.
Sorunu Çözdüm Teşekkürler. PLugin Libary Eklentisii Aktifleştirdim Ve Sorun Çözüldü
Ya Plugin Libary Aktif Ettim Ondan Sonra Birdaha Aktif Edemiyorum Aktif Et Diyorum Fakat Olmuyor
(24-01-2016, Saat:17:19)YunusGMNG Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Ya Plugin Libary Aktif Ettim Ondan Sonra Birdaha Aktif Edemiyorum Aktif Et Diyorum Fakat Olmuyor
Plugin libary eklentisini aktif etmenize gerek yok sadece sitenizde gerekli yerde dosyası dursun otomatik aktif olan bir eklentidir kendisi
E O Zaman Sorunumu Çözememişim Nasil Çözecegim ? Siz Kod Ekleyin Demişsinizde KOdları Bulamadim
kardeşim google seo dosyalarını sil , ve gerekli kurulumları doğru şekilde tekrar yap. büyük bi ihtimal dosyaları ftp ye atmadan önce düzenlemediniz.