Merhaba gen MDP üyeleri,
Ben mybb değişkenlerini biliyorum diyelim ancak kullanımını bilmiyorum. Free hostta nasıl kullanabilirim? Emre Karakaya'nın videosu localhost ile yapılmış bu yüzden anlamadım. Anlatabilecek varsa yada anlatmak isteyen varsa yorum yazması yeterlidir.
İyi forumlar.
Hocam MyBB Değişkeni Derken ?
(18-01-2016, Saat:19:35)PowerTeam Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Hocam MyBB Değişkeni Derken ?
Burada yer alıyor ancak ben de bilmiyorum.
PHP Kod:
http://www.emrekarakaya.com.tr/mybb-degisken-listesi/
free hostt mesala hostinger actın diyelim , emre karakaya localhost yazmıs sen de free hosta database actıgın zaman orda mysql.hostinger.web.tr yazar.
Free hostu hostinger aldın farzetelim ;
emre karakayanın localhost yazdıgı yere sen mysql.hostinger.web.tr yazacaksın.
Merhaba
Aslında herşey basit benim localhostta oluşturduğum dosyaları sen hostinger hostunda oluşturacaksın.Hostingeri localhost gibi düşün ve öyle işlem yap
Free host derken hostinger üzerinden gitmeyelim, 10tr üzerinden nasıl yapacağız peki?
(18-01-2016, Saat:20:46)Henry Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Free host derken hostinger üzerinden gitmeyelim, 10tr üzerinden nasıl yapacağız peki?
Merhaba
10tr de php değişkenleri kullanmanız imkansız çünkü size herhangi bir php dosyası eklemesine imkan vermiyor.Bunun yerine temada kullanabilirsiniz.Bunun içinde değişkenleri {}parantezlerine almanız yeterlidir.Örnek olarak php de kullanılan;
Temada aşağıdaki gibi kullanılır
Kod:
{$mybb->user[‘xxx’]}
(19-01-2016, Saat:00:12)EmreKarakaya Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ] (18-01-2016, Saat:20:46)Henry Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Free host derken hostinger üzerinden gitmeyelim, 10tr üzerinden nasıl yapacağız peki?
Merhaba
10tr de php değişkenleri kullanmanız imkansız çünkü size herhangi bir php dosyası eklemesine imkan vermiyor.Bunun yerine temada kullanabilirsiniz.Bunun içinde değişkenleri {}parantezlerine almanız yeterlidir.Örnek olarak php de kullanılan;
Temada aşağıdaki gibi kullanılır
Kod:
{$mybb->user[‘xxx’]}
Ben bir proje için istiyordum hocam. Tema yapımında kullanacağım bu yüzden bunları istedim. xxx yazan yeri boş bıraksak olur mu acaba?