Evet Arkadaşlar benim bi forumum var ama pluginlere girince her zaman hata alıyorum bunun sebebi sizce ney olabilir bazen sql hatası veriyor

Bazen bu hata bazen sql hatası veriyor

Bazende bunu alıyorum Acil Yardım Edin Lütfen
Muhtemelen sunucunuz ile alakalı bir sorun var. Sunucunuza durumu belirtin düzeltirler.
Nasıl Yapıcam Bi yardımcı olsanız
Free hosting kullanıyorsun. Hangi firmanın hostingi bilmiyorum. Hosting yetkilileri ile görüşmelisin, mybb ile alakalı bir sorun değil.
hostinger kullanma 000webhost kullan hostinger de sorunvar
(18-01-2016, Saat:11:13)Quitter Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]hostinger kullanma 000webhost kullan hostinger de sorunvar
Bende şöyle bir hata alıyorum.Sürekli bu hatayı vermiyor bazen oluşuyor.
Bazen de şu hatayı veriyor
MyBB, bir SQL hatası olduğunu tespit etti ve aşağıdaki nedenlerden dolayı devam edemiyor.
SQL Hatası:
2013 - Lost connection to MySQL server at 'reading initial communication packet', system error: 0
Sorgu:
[READ] Unable to connect to MySQL server
Bunun kaynağı sunucu mudur?
(18-01-2016, Saat:23:49)fiategea Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ] (18-01-2016, Saat:11:13)Quitter Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]hostinger kullanma 000webhost kullan hostinger de sorunvar
Bende şöyle bir hata alıyorum.Sürekli bu hatayı vermiyor bazen oluşuyor.

Bazen de şu hatayı veriyor
MyBB, bir SQL hatası olduğunu tespit etti ve aşağıdaki nedenlerden dolayı devam edemiyor.
SQL Hatası:
2013 - Lost connection to MySQL server at 'reading initial communication packet', system error: 0
Sorgu:
[READ] Unable to connect to MySQL server
Bunun kaynağı sunucu mudur?
Şablona uyunuz