MyBB Depo Forum

Orjinalini görmek için tıklayınız: Mobil Sürüm İçin Gelişmiş Editör
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Web site  Site Adresi :
PHP Kod:
www.bilenesoracaksin.com 
Versiyon MyBB Sürümü :1.8.6
Eklenti-Plugin Kurulu Eklentiler :
  1. google seo
    2.myseo
    3.kullanıcı etiketleme
    4.link gizleme
Hata-Sorun Sorun açıklaması : Merhaba arkadaşlar mybb gomobile için acaba gelişmiş konu açma yapabilirmiyiz masaüstü sürümünde olduğu gibi en azından yazıyı kalınlaştırma vs. gibi butonlar olsa çok güzel olur.
Resim-Grafik Hata Ekran Görüntüsü :
gerek olmaz mobil sürüm için saçma olur javascript desteklemeyen telefonlar olabilir.
(16-01-2016, Saat:16:28)LeoJeLyy Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]gerek olmaz mobil sürüm için saçma olur javascript desteklemeyen telefonlar olabilir.

kardeş post kasma gereksiz yere ben bir istekte bulundum yapabilecek varsa yapabilir görüşleriniz nedir diye sormadım 
(16-01-2016, Saat:16:30)onurrckrr Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]
(16-01-2016, Saat:16:28)LeoJeLyy Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]gerek olmaz mobil sürüm için saçma olur javascript desteklemeyen telefonlar olabilir.

kardeş post kasma gereksiz yere ben bir istekte bulundum yapabilecek varsa yapabilir görüşleriniz nedir diye sormadım 

çok saçma ve gereksiz butonların BB codelerini bilmen yeter öyle bişey yapmaya ne gerek  var çok gereksiz konu açmışsın 
(16-01-2016, Saat:17:09)Quitter Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]

çok saçma ve gereksiz butonların BB codelerini bilmen yeter öyle bişey yapmaya ne gerek  var çok gereksiz konu açmışsın 

Anlatamıyoruzki Gülümseme
(16-01-2016, Saat:17:09)Quitter Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]

ben biliyorum zaten bb code'ları fakat forumda bilmeyen onlarca üye var ve doğru düzgün konu açamıyorlar en azından bb codeları yazan bir bant şeklinde bişey ekleyemezmiyiz konu açma yerinin üstüne