MyBB Depo Forum

Orjinalini görmek için tıklayınız: Sadece Admin Kullanıcı İngilizce oluyor!
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Web site Site Adresi :
PHP Kod:
http://www.freeacounts.com/index.php 
Versiyon MyBB Sürümü : 1.8.x
Eklenti-Plugin Kurulu Eklentiler :
  1. seo
  2. prostats
  3. anahtar kelimeler, vs.
Hata-Sorun Sorun açıklaması : Admin olarak giriş yaptığımda forum anasayfası ve diğer sayfalar türkçe iken birden ingilizce oluyor. her yolu denedim. phpmyadmin dahil ama işe yaramadı..
profil ayarlarınızdan varsayalın dili Türkçe olarak ayarladınız mı ?, forum ayarlarınızda forum dili türkçe olarak seçili mi ?
(12-01-2016, Saat:00:28)Machine Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]profil ayarlarınızdan varsayalın dili Türkçe olarak ayarladınız mı ?, forum ayarlarınızda forum dili türkçe olarak seçili mi ?

Hepsini yaptım hocam. Phpmyadmin'den de denedim. Ama sayfayı yenileyince yine ingilizce oluyor.
Çerezlerini silmeyi denediniz mi ?, başka bir tarayıcında hesabınıza giriş yapıp öyle deneyin bakalım ve bu sorun mybb'yi kurduğunuz ilk günden berimidir var yoksa yaptığınız bir işlemden sonra mı bu hale geldi ? eğer yaptığınız bir işlem veya kurduğunuz bir eklentiden sonra böyle bir sorun oluştuysa söylerseniz bu işlemleri çözümümüzü ona göre bulmaya çalışırız.
son iki üç gündür olmaya başladı. öncesinde yoktu.
Eyvallah hocam sanırım oldu. Teşekkrler