Güncel Tutalım + Maddi Sıkıntıdan Dolayı Satışa Sunuldu.
(08-01-2016, Saat:23:23)Reis00 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Site :
Ücret : 125 Tl
Ödeme Türü : Banka Havale
/ Şunu Belirteyim : Sitede Sizle Hiçbir Oynama Yapılmadan Verilecektir, Hosting Ve Domain Yoncu Ye Baglıdır . Yöncü Hesabımı + O Hesabın Mail Adresini Verecegim.
Neden Satıyorsun : Öncellikle Egitim Yüzünden , Derslerime Vs Zaman Ayıramadıgım İçin. Ve En Önemlisi Maddi Sıkıntıdan Dolayı.
Sitemin Hiti Gayet Yerinde Günlük 75 Üye Çok Rahat Alıyor.
Satın Almayı Düşünen Ciddi Kişiler
PHP Kod:
https://www.facebook.com/rexoos
Ve www.viphilem.com !! Reis !! Hesabına ÖM Atarsa Konuşuruz
yoncuye üye olurken tc veriyon nasıl yoncu hesabınla birlikte verecen
Merhaba
Sitenizin hit bilgilerinizi ekleyiniz.
ben söyleyeyim kardeşim işin gerçeği bu sitenin yöneticileri sürekli başka sitelerde reklam yapıyorlar ve ona rağmen hit bile çekemiyolar yaş grubu 13- 16 yaş aralığı. Sadece gördüğüm kadarıyla böyle.
(09-01-2016, Saat:01:56)j700 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ] (08-01-2016, Saat:23:23)Reis00 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Site :
Ücret : 125 Tl
Ödeme Türü : Banka Havale
/ Şunu Belirteyim : Sitede Sizle Hiçbir Oynama Yapılmadan Verilecektir, Hosting Ve Domain Yoncu Ye Baglıdır . Yöncü Hesabımı + O Hesabın Mail Adresini Verecegim.
Neden Satıyorsun : Öncellikle Egitim Yüzünden , Derslerime Vs Zaman Ayıramadıgım İçin. Ve En Önemlisi Maddi Sıkıntıdan Dolayı.
Sitemin Hiti Gayet Yerinde Günlük 75 Üye Çok Rahat Alıyor.
Satın Almayı Düşünen Ciddi Kişiler
PHP Kod:
https://www.facebook.com/rexoos
Ve www.viphilem.com !! Reis !! Hesabına ÖM Atarsa Konuşuruz
yoncuye üye olurken tc veriyon nasıl yoncu hesabınla birlikte verecen
Yöncüye Destekden Degiştiretebiliyoruz + Yoncu Hesapları Arasında Domain + Hosting Transferi Ücretsizdir.
(09-01-2016, Saat:05:16)yasinabi044 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]ben söyleyeyim kardeşim işin gerçeği bu sitenin yöneticileri sürekli başka sitelerde reklam yapıyorlar ve ona rağmen hit bile çekemiyolar yaş grubu 13- 16 yaş aralığı. Sadece gördüğüm kadarıyla böyle.
Bu Sitenin Kurucusuda Yöneticiside Benim . Bu Sitenin Hiti Başka Sitelerden Reklam Yapılarak Saglanmamamıştır.
Wolfteam Adlı Oyunda '' Haykırma Eşyası '' Denilen Bir Özellik İle Tüm Servere Mesaj Atarak Yayınlanmıştır. Ve Siteyi Duymayan Kalmamıştır.
Hiçbir Forumda Reklam Vs Yi Yoktur.
Bu Düşünce Sizin Görüşünüzz
(09-01-2016, Saat:03:06)EmreKarakaya Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Merhaba
Sitenizin hit bilgilerinizi ekleyiniz.
Ekledim Bunlar Yeterlimdiir
?