MyBB Depo Forum

Orjinalini görmek için tıklayınız: MyBB Takdir Teşekkür Hesaplama Aracı
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
MyBB için Takdir Teşekkür Hesaplama Eklentisi
Eklenti-Plugin Eklenti ismi: Takdir Teşekkür Hesaplama Aracı
Yapımcı Eklenti Yapımcısı: Kiliza
Güvenlik Eklenti Güvenlimi ?: Güvenli Onay-Cevap
Araç-Test  Test Durumu: Denemiştir-sorunsuz Onay-Cevap
MyBB Uyumlu Olduğu Sürüm-(ler): MyBB 1.6.x - 1.8.x
Açıklama-Detay Eklenti Açıklaması: İstek olmuştu arkadaşlar, sitenizde takdir teşekkür hesaplama sayfası oluşturabilirsiniz. Özellikle eğitim, öğretim vb. sitelerin kullanabileceği bir modifikasyon.
Demo Link Demo: http://mybbmaster.com/hesaplama.php
Kurulum-İnstall Eklenti Kurulumu:

1. İndirdiğiniz RAR Dosyasındaki hesapla.php dosyasını FTP ana dizine gönderin.
    Kod:
    http://s8.dosya.tc/server/r4u3uk/hesapla.rar.html
  2. Ardından MyBB admin yönetim paneliniz  Sağ Ok Temalar Şablonlar Sağ Ok Şablonlar Sağ Ok Kullandığınız temanın şablonlarına girin ve Yeni Şablon Ekle kısmına girin.
  3. Şablon İsmi kısmına hesapla yazınız. (lütfen farklı bir isim yazmayın php kodlarında sayfa adı hesapla olarak ayarlı) Alt kısıma ise aşağıdaki kodları kendinize göre düzenleyip ekledikten sonra sayfayı kaydedin.
    Kod:
    <html>
    <head>
    <title>Takdirr Teşekkür Hesaplama</title>
    <meta name="description" content="Takdir Teşekkür Hesaplama, Lise Takdir Teşekkür Hesaplama" />
    <meta name="abstract" content="Takdir Teşekkür Hesaplama, Lise Takdir Teşekkür Hesaplama." />
    <meta name="copyright" content="Takdir Teşekkür Hesaplama, Lise Takdir Teşekkür Hesaplama" />  
    <meta name="subject" content="Takdir Teşekkür Hesaplama, Lise Takdir Teşekkür Hesaplama" />
    <meta name="keywords" content="takdir hesapla, teşekkür hesapla, takdir teşekkür hesapla, takdir teşekkür hesaplama, lise takdir hesaplama, 10. sınıf takdir teşekkür, 9. sınıf takdir teşekkür, 11. sınıf takdir teşekkür, 12. sınıf takdir teşekkür hesapla" />
    {$headerinclude}
    </head>
    <body>
    {$header}
    <table border="0" cellspacing="1" cellpadding="4" class="tborder">
    <tr>
    <td class="thead"><span class="smalltext"><strong><center>Takdir Teşekkür Hesaplama Sayfası.</strong></center></span></td>
    </tr>
    <tr>
    <td class="trow1">
    <center><iframe width="560" height="500" src="http://hesaplabakalim.com/widget/291" frameborder="0" scrolling="no"></iframe><div style="margin-bottom: 5px"><a href="http://hesaplabakalim.com/takdir-tesekkur-hesaplama" target="_blank"></center></a></div>
    </td></tr></table>
    {$footer}
    </body>

Sayfanız başarıyla oluştu. siteisminiz.com/hesapla.php şeklinde girdiğinizde takdir teşekkür hesaplama aracı sitenize eklenmiş olacak.
Demoda bir sıkıntı mı var ben mi giremiyorum 
(31-12-2015, Saat:22:40)yamyamix Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Demoda bir sıkıntı mı var ben mi giremiyorum 

Demoda bir sorun yok sağlam hocam ?
(31-12-2015, Saat:22:45)Kiliza Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]
(31-12-2015, Saat:22:40)yamyamix Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Demoda bir sıkıntı mı var ben mi giremiyorum 

Ben mobilden giriyorum ya belki o yüzden. Girince sadece beyaz sayfa görüyorum da. Bu arada emeğine sağlık  Gülümseme
(31-12-2015, Saat:22:54)yamyamix Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]
(31-12-2015, Saat:22:45)Kiliza Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]

Ben mobilden giriyorum ya belki o yüzden. Girince sadece beyaz sayfa görüyorum da. Bu arada emeğine sağlık  Gülümseme

Mobilden girince aynı sorunu bende yaşadım, sitede gomobile kurulu olduğundan olabilir diye düşünüp gomobile'de ekledim. Taştı ama en azından demo olarak görebilirsiniz Gülümseme 
Ellerine Sağlık kardeşim.
Eline sağlık.
Merhaba Kiliza,
Gayet güzel bir iş çıkarmışsınız, ellerinize sağlık.
Fakat eklentiyi aktifleştirince otomatik olarak şablonu ekleyip, içine kodları yazdırabilirdiniz. Ancak yine de el emeği göz nuru, paylaşımınız için teşekkür ediyorum.

Saygılarımla, İyi Günler. Gülümseme