MyBB Depo Forum

Orjinalini görmek için tıklayınız: admin panelini subdomaine taşıma
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Sayfalar: 1 2
böyle bir şey mümkünmü mesele siteadi.com/admin böyle değil admin.siteadi.com böyle olacak 

mybb de böyle bir şey yapılabilirmi 
Merhaba j700,
Hocam bu işlemi yapmak oldukça tehlikeli olabilir yani Admin KP'yi bozabilirsiniz, denemenizi dahi önermiyorum.

Teşekkür Ederim...
Saygılarımla, İyi Günler. Gülümseme
sunucu panelinden (cpanel/plesk hangisini kullanıyorsanız) admin adıyla bir subdomain açmanız yeterli.
(30-12-2015, Saat:14:16)eatik Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]sunucu panelinden (cpanel/plesk hangisini kullanıyorsanız) admin adıyla bir subdomain açmanız yeterli.

Cpanel kullanıyorum tam olarak nasıl yapacam
(30-12-2015, Saat:14:16)eatik Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]sunucu panelinden (cpanel/plesk hangisini kullanıyorsanız) admin adıyla bir subdomain açmanız yeterli.

simdi yaptım ama admin penelinden atıp duruyor

config.php den 

$config['admin_dir'] = 'admin';

burayı ne olarak değiştirmem lazım 
'admin' yazan yere admin klasörünün ismi yazılacak Gülümseme
(31-12-2015, Saat:08:43)TheVision Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]'admin' yazan yere admin klasörünün ismi yazılacak Gülümseme

öğle yaptım zaman ama sudomain efalan taşınmdı sürekli atıyor islem yapamıyorsun 
(01-01-2016, Saat:03:11)j700 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]
(31-12-2015, Saat:08:43)TheVision Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]'admin' yazan yere admin klasörünün ismi yazılacak Gülümseme

öğle yaptım zaman ama sudomain efalan taşınmdı sürekli atıyor islem yapamıyorsun 

Merhaba j700,
Bu işlem dediğim gibi hem zor bir o kadar hem de tehlikeli olabilir. Mümkünse böyle bir işlemi yapmamayı tercih ediniz.

Teşekkür Ederim...
Saygılarımla, İyi Günler. Gülümseme 
Sayfalar: 1 2