yardım lütfen sorun devam ediyor..
Seo Ayarlarını Yapmadığın İçin Öyle Google Seo Devre Dışı Bırakırsan Sorun Gidecek Seo Ayarlarını Yap
Bide Mybb Temanızı Beğendim Verebilirmisiniz ?
(17-12-2015, Saat:21:02)Incore Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Seo Ayarlarını Yapmadığın İçin Öyle Google Seo Devre Dışı Bırakırsan Sorun Gidecek Seo Ayarlarını Yap
Bide Mybb Temanızı Beğendim Verebilirmisiniz ?
Hocam tam olarak dediğiniz anlamadım. Google seo eklentisi devre dışı bırakırsam nasıl seo yapıcam?
Tema:
http://kralscript.com/tag/mybb-flat-desi...ium-temasi
(18-12-2015, Saat:22:07)Quitter Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Tema Warezdir
Warezlikle seo'nun ne alakası var ?
Madde 24.a W@rez tema ya da eklenti kullanımlarınızdan dolayı sitenizde oluşabilecek sorunlardan sorumluğu olmadığımız gibi destek almanızda mümkün değildir. w@rez tema ya da eklenti sorunları için sitemizde destek verilmemektedir.!
forum kurallarını okusaydınız ne demek istediğimi anlardınız temanızı değiştirin
(19-12-2015, Saat:00:10)Quitter Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Madde 24.a W@rez tema ya da eklenti kullanımlarınızdan dolayı sitenizde oluşabilecek sorunlardan sorumluğu olmadığımız gibi destek almanızda mümkün değildir. w@rez tema ya da eklenti sorunları için sitemizde destek verilmemektedir.!
forum kurallarını okusaydınız ne demek istediğimi anlardınız temanızı değiştirin
Kuralları okumamıştım ama yinede saçma geldi bu kural. Default temayı aktif ettim. Sorun hakkında yardımcı olursanız çok sevinirim.