MyBB Depo Forum

Orjinalini görmek için tıklayınız: Google Seo Eklentisi 404 Hatası Yardım!
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Sayfalar: 1 2
Web site  Site Adresi : espor24.com/forum

Versiyon MyBB Sürümü : 1.8.x
Eklenti-Plugin Kurulu Eklentiler : 
[*]Google Seo Plugin(1.6.8)
[*]ProStats (1.9.6)
[*]PluginLibrary Eklentisi
Hata-Sorun Sorun açıklaması : Google Seo eklentisini kurdum. Eklenti sayfasında hata kodu çıkmıyor ama konu sayfasında "404 Sayfa Bulunamadı " hatası alıyorum.
Resim-Grafik Hata Ekran Görüntüsü : http://i.hizliresim.com/LgzOlZ.png
yardım lütfen sorun devam ediyor..
Seo Ayarlarını Yapmadığın İçin Öyle Google Seo Devre Dışı Bırakırsan Sorun Gidecek Seo Ayarlarını Yap
Bide Mybb Temanızı Beğendim Verebilirmisiniz ?
(17-12-2015, Saat:21:02)Incore Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Seo Ayarlarını Yapmadığın İçin Öyle Google Seo Devre Dışı Bırakırsan Sorun Gidecek Seo Ayarlarını Yap
Bide Mybb Temanızı Beğendim Verebilirmisiniz ?

Hocam tam olarak dediğiniz anlamadım. Google seo eklentisi devre dışı bırakırsam nasıl seo yapıcam?

Tema: http://kralscript.com/tag/mybb-flat-desi...ium-temasi
Tema Warezdir 
(18-12-2015, Saat:22:07)Quitter Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Tema Warezdir 

Warezlikle seo'nun ne alakası var ?
Madde 24.a W@rez tema ya da eklenti kullanımlarınızdan dolayı sitenizde oluşabilecek sorunlardan sorumluğu olmadığımız gibi destek almanızda mümkün değildir. w@rez tema ya da eklenti sorunları için sitemizde destek verilmemektedir.!

forum kurallarını okusaydınız ne demek istediğimi anlardınız temanızı değiştirin
(19-12-2015, Saat:00:10)Quitter Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Madde 24.a W@rez tema ya da eklenti kullanımlarınızdan dolayı sitenizde oluşabilecek sorunlardan sorumluğu olmadığımız gibi destek almanızda mümkün değildir. w@rez tema ya da eklenti sorunları için sitemizde destek verilmemektedir.!

forum kurallarını okusaydınız ne demek istediğimi anlardınız temanızı değiştirin

Kuralları okumamıştım ama yinede saçma geldi bu kural. Default temayı aktif ettim. Sorun hakkında yardımcı olursanız çok sevinirim.
Sayfalar: 1 2