Merhaba bursabrs,
Lütfen mevcut konunuzu, ilgili tema şablonuna göre düzenleyiniz.
Onun dışında temanız güzel görünüyor, fakat çok ta yapılması zor bir şey olmadığı için pek bir şey diyemeyeceğim. Amatör bir çalışma olduğu belli, ancak yine de emeğe saygı olarak sizlere +1 rep'i çok görmeyeceğim. Ayrıca tek beğenmediğim yer, Trow kısmı olmuş. Yeşil ile beyaz renkleri gradyan olarak yaptırabilirdiniz ve bu çok harika olabilirdi. Tborder'a border ekleyerek ek bir renk sağlayıp, çok daha kaliteli olmasını sağlayabilirdiniz.
Teşekkür ederim...
İyi günler, Saygılarımla

Madde 34. Forumda sitem nasıl, nasıl hit kazanırım, neler yaparsam sitem iyi olur, kısaca siteler hakkında görüş öneri ve şikayet içerikli konular, yarışma konuları, grafikçi arkadaşlar için tema nasıl, ne eklemeliyim, bilmemne tsarım v123256325 çizimi gibi konular açmak yasaktır. Ayrıca ard arda mesaj (flood) hiçbir gerekçeyle atılmayacak. Reklam alımı yapan konularda isterler ise ayda 1 konusunu güncellemekle beraber istatistik bilgilerini gönderebilir, bu durum istisna olacaktır.
İndirme linki olmadığı surece bu tur konular yasaktir. Tema içinde emek var emeğine sağlık.
ilk önce yorumun için teşekkürler, tema yapmı kolay olabilir doğru diyorsunuz fakar daha önce hiç tecrübem olmadığı için başlangıç olarak başarılı buldum kendimi burada ukalalık yaptığım algısına varılması insanın el emeği olunca göze çok hoş geliyor ve mutlu oluyor buda ilerisi için daha çok çalışma hazzı veriyor, çalışarak yaparak daha iyi şeyler tabiki öğrendikçe çıkacaktır ortaya,
bu arada bahsettiğiniz
Yeşil ile beyaz renkleri gradyan olarak yaptırabilirdiniz cümlesini anlayamadım yada nasıl yapıldığını bilmiyorum diyeyim.
ayrıca konuyuda düzenledim umarım uygun olmuştur heyecanımdan olsa gerek mazur görün 
Kiliza özür dilerim ama bu tür fikir alış verişi yapabileceğimiz başlık olmadığı için açmıştım. Bunun için özür dilerim forum kuralları dışına çıktıysam konu kilitlenip silinebilir.
Teşekkürler
İyi Çalışmalar.