MyBB Depo Forum

Orjinalini görmek için tıklayınız: Google Seo Plugin Kuramıyorum !
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Sayfalar: 1 2
Merhaba arkadaşlar bilenesoracaksin.com sitemde google seo plugin kurmaya çalışıyorum fkaat plugini yükleyip plugin yönetimi dediğim zaman site yükleniyor gibi oluyor fakat yüklenmiyor. 2-3 defa böyle tıkladığımda sql hatası veriyor plugini sildiğim zaman düzeliyor ve plugin yönetimine girebiliyorum. Sorun nerede arkadaşlar ?
eklentiyi pasiflestir daha sonra aktifleştir düzeliyor bendede aynı oluyordu
(14-11-2015, Saat:20:39)Anka06 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]eklentiyi pasiflestir daha sonra aktifleştir düzeliyor bendede aynı oluyordu

kardeş ben plugin yönetimine giremiyorum ki eklentiyi aktifleştirip yada pasifleştiriyim
başka bir sürümünü deneyin
(14-11-2015, Saat:20:56)Quitter Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]başka bir sürümünü deneyin

kullandığım mybb sürümü en son sürüm diğer google seo pluginleri bu sürümle uyumlu değil
Bak Benim Mybb Sürümümde 1.8.6 ben google seo 1.6.5 kullanıyorum
(14-11-2015, Saat:21:16)Quitter Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Bak Benim Mybb Sürümümde 1.8.6 ben google seo 1.6.5 kullanıyorum

resim

Kardeş dediklerini denedim fakat değişen bir sonuç olmadı plugini kurduktan sonra admin kontrol panelinden plugin yönetimine giremiyorum bu sql hatasını veriyor ve 1-2 dakika bu hata devam ediyor.

Madem sorunu çözemiyoruz başka bir yol denesek acaba forum başlığını konunun linki yapan plugin varmı yani   forum başlığı > siteadi.com/forum-basligi şeklinde ben bunun için bu plugini kurmak istiyordum fakat olmadı
Hocam Hostunuz Ücretli mi Yoksa Free mi ? Ayrıca Hostunuzun Özellikleri ve Neleri Destekleyip Desteklemediği de Önemlidir.
Sayfalar: 1 2