MyBB Depo Forum

Orjinalini görmek için tıklayınız: Acill YARDIMM
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Web site  Site Adresi : GoldFrm.Com
Versiyon MyBB Sürümü : 1.8.8
Eklenti-Plugin Kurulu Eklentiler : Var  Bayağı
Hata-Sorun Sorun açıklaması :Ben Giriş Panelini Headere Almak İstiyorum Yani Resimdeki Market Yazanın En Son Kısmına Almak İstiyorum
Resim-Grafik Hata Ekran Görüntüsü :http://i.hizliresim.com/25dWWv.png     resim
(12-11-2015, Saat:08:10)Tandy44 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Web site  Site Adresi : GoldFrm.Com
Hata-Sorun Sorun açıklaması :Ben Giriş Panelini Headere Almak İstiyorum Yani Resimdeki Market Yazanın En Son Kısmına Almak İstiyorum

Kulandın tema Bize aitir ve durmadan hiledostum.com a reklam yaptın için destek verımemektedır ayrıca forum kuralarına uyunuz   Acil yardım vesayre yasaktır 
(12-11-2015, Saat:13:12)bydestanss Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]
(12-11-2015, Saat:08:10)Tandy44 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Web site  Site Adresi : GoldFrm.Com

Kulandın tema Bize aitir ve durmadan hiledostum.com a reklam yaptın için destek verımemektedır ayrıca forum kuralarına uyunuz   Acil yardım vesayre yasaktır 

@bydestanss sizin şahsi meseleleriniz forumu ilgilendirmemektedir. Eğer bu forumda kullanıcıdan şikayetiniz varsa kullanıcıyı rapor edebilirsiniz. Ayrıca tema size ait değil zaten paylaşılmış bir tema bu yüzden hak iddaa edemezsiniz.

@Tandy44 Forum Kuralları'nı okumanı tavsiye ederim, eğer biraz daha dikkat etmezsen daha çok ban yersin bilgin olsun.
Arkadaşım siz nasıl bir yalancı oldunuz ?

Tema benim diyorsunuz ama senin teman sa niye TheFrm'un warez temasını editleyip benım diyorsunuz ?

+ BestForum yazıyor css'ler de nasıl oluyor iş abi forum kuracaksanız gidin orjinal sade ücretsiz tema kullanıp ilerleyin daha sonra ücretli tema satın alın .

Kardeşim sorununa gelirsek header'e alman için div header yazar onun içine div class menu ve menü linklerini al için de olur.
Aynen, tema benim diyor ama footer thefrm footeri Gülümseme
YARDIM ETMEYECEKMİSİNİZ ?
(12-11-2015, Saat:15:33)BozKURTR Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Arkadaşım siz nasıl bir yalancı oldunuz ?

Tema benim diyorsunuz ama senin teman sa niye TheFrm'un warez temasını editleyip benım diyorsunuz ?

+ BestForum yazıyor css'ler de nasıl oluyor iş abi forum kuracaksanız gidin orjinal sade ücretsiz tema kullanıp ilerleyin daha sonra ücretli tema satın alın .

Kardeşim sorununa gelirsek header'e alman için div header yazar onun içine div class menu ve menü linklerini al için de olur.

Tema Bizim editlediyimiz temadır  Foter ve .s bize aitir