MyBB Depo Forum

Orjinalini görmek için tıklayınız: Tema çektirdim ama hatalı düzeltebilecek varmı?
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Arkadaşlar tema çektirdim bir arkadaşa ama temada bazı hatalar var mesela logoya tıklayınca başka siteye atıyo , üye olurken falan. Çünkü SMF den çekilmiş bir tema. Bu temayı düzenleyebilecek arkadaş varmı? Az bir işi kaldı ? Ücretsiz yardım edecek arkadaşım varsa lütfen mesaj atsın acil...
logo ftp den değilde url den geliyor heralde ftp alın
Hangi siteden çekildi ? Ayrıca çekilmekten kastınız kodları alıp şablonlara yapıştırmak galiba ? Öyle hatalar olabilir yalnız tıpa tıp aynı değil ki kodlar ? Ayrıca linkleri kendi sitenize göre ayarlamazsanız eğer başka siteye gider tıklayınca.
Tema çalmıs diyor arkadaşımız kısaca css kodlarını almıs sanırım ? öylemi hocam
(04-10-2015, Saat:08:03)Caxing Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Hangi siteden çekildi ? Ayrıca çekilmekten kastınız kodları alıp şablonlara yapıştırmak galiba ? Öyle hatalar olabilir yalnız tıpa tıp aynı değil ki kodlar ? Ayrıca linkleri kendi sitenize göre ayarlamazsanız eğer başka siteye gider tıklayınca.


Valla direk kopyalamış heralde tıklıyorum başka siteye yönlendiriliyor ! onu düzeltebilirmisiniz?

(04-10-2015, Saat:12:06)Jokerler Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Tema çalmıs diyor arkadaşımız kısaca css kodlarını almıs sanırım ? öylemi hocam


aynen kardeşim öyle sanırsam. şuan temaları kullanım dışı zaten çektiği site ise web archive den çekti. herşeyi gelmiş ama işlevsiz yani bir yere tıklayınca başka sayfaya atıyor . onu düzeltebilirmisinz?