MyBB Depo Forum

Orjinalini görmek için tıklayınız: 1.8 teşekkür butonu css yapamama hatası
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Sayfalar: 1 2
çocuk gibi trip atıp gitmek neyin nesi?
ok hocam zaten siteyi kurduğum günden beri tüm sorunları kendim çözdüm bu destek sitesinden bir defa bile yardım alam(a)madım o yüzden telif hakkı linklerini hiç bi temama eklemedim ama bundan sonrada yardım istemem... evet haklısınız site kuralları gereği telif hakkı yazmayana yardım edilmiyodur ama bu sitedeki genel bakışa bi bakın herkes yardım alamama konusundan şikayetçi... birisi yazmış aynı konuyla ilgili onüç yorum yazdım en sonunda floot yiycem die yani bi bakın site yönetiminin ada akıllı birtane bile konusu yok ve yardım da yok..


şimdi ben size soruyorum ne diye telif linklerini yazıcam sitemde ... ¿ ¿ ¿
ayrıca ben ne xpserkana nede size ulaşamadım en son mybb biz kurucusu raphael e ulaşıp ondan tema satın aldım..

ilk önce sana ulaşmaya çalıştım @xfeyz çünki flatgamers temanızı satın alıcaktım istersenin esaya sorun modernhoca nın ilk kurulduğunda onunla iletişime geçtim temayı satın almak istediğimi söyledim oda tema wareze düştü zaten satışıda yok dedi size zaten ulaşamıyorum hatta bu sitede de yorumum vardır size ulaşmaya çalıştım wareze düşen bi temayı satın almak için ama yok siz yoktunuz..

xpserkan zaten hayalet oldu ona ulaşmak için kaç kişiyle görüştüm biliyormusun xipb teması için ama oda yok üzgün

en sonunda bi arkadaşımda bu temayı buldum oda tema 1.6 için ama uyarlarım dersen verim dedi bende aldım temayı uyarladım temayı bunu kullanmaya başladım...
İyide hocam neyin tartışması ki bu ?

Forumunza baktım ve, Powered by TaNeR, © 2014-2015

Yazıyor. Siz TaNeR diye bir script kullanıyorsunuz. Feyz hocamızın dediği gibi yanlış gelmişsiniz, sanırsam scriptiniz 2014 yılında kurulmuş oraya danışın umarım yardımcı olurlar.
(21-09-2015, Saat:11:40)tanerandirin Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]ok hocam zaten siteyi kurduğum günden beri tüm sorunları kendim çözdüm bu destek sitesinden bir defa bile yardım alam(a)madım o yüzden telif hakkı linklerini hiç bi temama eklemedim ama bundan sonrada yardım istemem... evet haklısınız site kuralları gereği telif hakkı yazmayana yardım edilmiyodur ama bu sitedeki genel bakışa bi bakın herkes yardım alamama konusundan şikayetçi... birisi yazmış aynı konuyla ilgili onüç yorum yazdım en sonunda floot yiycem die yani bi bakın site yönetiminin ada akıllı birtane bile konusu yok ve yardım da yok..


şimdi ben size soruyorum ne diye telif linklerini yazıcam sitemde ... ¿ ¿ ¿


Merhaba

Eğer bu siteden destek almak istiyorsanız çeviri linklerini ve telif linklerini adam gibi ekleyeceksiniz.Eğer bizden adam gibi destek almak istiyorsanız sizde adam olup emeğe saygı gösterip o linkleri ekleyeceksiniz.

İkinci olarak biz mdp ve mctr ekipleri olarak elimizden geldiğimiz kadarıyla destek vermeye çalışıyoruz.Ancak biz ne kadar çok kullanıcıya destek vermeye çalışsak da arama yapmadan konu açanlar ve pm den yardım isteyenler destek aksıyor.Yani kullanıcılar suçu hep bizde değil biraz da kendilerinde aramalılar.
Sayfalar: 1 2