MyBB Depo Forum

Orjinalini görmek için tıklayınız: Güncelleme yaparken resimdeki gibi hata alıyorum
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Sayfalar: 1 2
Merhaba arkadaşlar mybb 1.8.6 güncellemesi aaprken resimde belirttiğim gibi hata alıyorum nedendir yardımcı olurmusunuz..

resim
Hatası alıyorum...
Hocam Sanırım Güvenlik Amaçlı Config Dosyanızın Konumunu veya Adını Değiştirmişsiniz. Config Dosyanızı MyBB'nin Orjinal Dizinine ve Orjinal Dosya İsmine Tekrar Döndürüp Deneyin.
(18-09-2015, Saat:17:47)PowerTeam Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Hocam Sanırım Güvenlik Amaçlı Config Dosyanızın Konumunu veya Adını Değiştirmişsiniz. Config Dosyanızı MyBB'nin Orjinal Dizinine ve Orjinal Dosya İsmine Tekrar Döndürüp Deneyin.

evt güvenlik amaçlı deiştirmiştim
Arkadaşlar güncellemeden sonra admin KP girerken bu resimdeki hatayı alıyorum nedendir yardımcı olurmusunuz..
resim
site adresinizi code tagları içinde yazar mısınız?
(18-09-2015, Saat:19:52)xFeyz Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]site adresinizi code tagları içinde yazar mısınız?
Kod:
oxitr.net
budur site adresi hocam bu sorunu çözelim ya size zahmet
phpmyadmin'e girip, ardından sol kısımdan forumun kurulu olduğu veritabanına tıklayıp, sql kısmından şu komutu çalıştırır mısınız?

Kod:
ALTER TABLE mybb_adminoptions ADD 2fasecret VARCHAR(16) CHARACTER SET utf8 COLLATE utf8_general_ci NOT NULL ;
ALTER TABLE mybb_adminoptions ADD recovery_codes varchar(177) NOT NULL default '';
(18-09-2015, Saat:20:03)xFeyz Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]phpmyadmin'e girip, ardından sol kısımdan forumun kurulu olduğu veritabanına tıklayıp, sql kısmından şu komutu çalıştırır mısınız?

Kod:
ALTER TABLE mybb_adminoptions ADD 2fasecret VARCHAR(16) CHARACTER SET utf8 COLLATE utf8_general_ci NOT NULL ;
ALTER TABLE mybb_adminoptions ADD recovery_codes varchar(177) NOT NULL default '';

Bu resimdeki hatayı verdi hocam.
resim
Sayfalar: 1 2