MyBB Depo Forum

Orjinalini görmek için tıklayınız: Eklenti kuramıyor, Admin tema yükleyemiyorum.
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Versiyon MyBB Sürümü : 1.8.4
Eklenti-Plugin Kurulu Eklentiler :
Mood Manager
MyAlerts
MyBB Blogs
NewPoints
ProStats
Hata-Sorun Sorun açıklaması : Eklenti kurmayı, Admincp tema yüklemeyi yapamıyorum. Dosyaları FTP ye atınca Eklentilerde yok. Admin cp tema atınca da admincp temalarda yok gelmiyor  Nasıl - Neydi  Not: Yazdığım eklentiler, Ftp ye atmadan pluginlerde görünen eklentiler.
Resim-Grafik Hata Ekran Görüntüsü : Ekran görüntüsüne gerek yok bence.
Hocam web siteniz ücretsiz olduğu için olabilirmi ?

Bu işlerle uğraşmak isterseniz site tavsiyem başkasının forumu üzerine forum kurmayınız kendi emeğinizle kastığınız yükselttiğiniz forumunuz'dan adamlar kar yani kazanç elde ediyorlar.

000webhost'tan ücretsiz host alıp 1 yıllık .tk domain ile ücretsiz kurabilirsiniz büyüyünce ücretli forum kurar hayatınızı yaşarsınız daha sonra adsense kullanır paranızı kazanırsınız.

Çözüm olarak ftp'ye atsanız atmasanız'da forum sahibi izin vermez size forumu düzeltmeye . :/
Şimdi, forumumun veri yedeğini almam mümkün mü Nasıl - Neydi O kadar çok emek verdim, şimdi 000webhost'dan da hiçbirşey anlamadım o yüzden hostingera taşımak istiyorum forumumu Uyku
kardeş özele gel