MyBB Depo Forum

Orjinalini görmek için tıklayınız: Kendi sitem beni engelliyor.
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Sayfalar: 1 2
Mybb sürümü 1.6

Eklentiler : Prostats 

site adresi : Hilevadisi.Com

sorun : Mobilden bağlanırken Bot attack detected ! stop it ... Hatası veriyor. Ancak saldırı falan yapmıyorum kendi sitem ve mobilim sonuçta napmam lazim ?
Forumda Php Firewall kurulu mu?
Telif haklarını kaldırdığınızdan dolayı olabilir belki bir ara eklemeyi düşünürseniz hani düzelir belki Süper
(03-08-2015, Saat:01:54)SiberLeon Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Forumda Php Firewall kurulu mu?

Evet. 
(03-08-2015, Saat:02:02)Machine Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Telif haklarını kaldırdığınızdan dolayı olabilir belki bir ara eklemeyi düşünürseniz hani düzelir belki  Süper

Kodları verirmisin ?
Telif hakkını kaldırdığınıza göre... Sistemi siz kodlamışsınız ünlem

Kodları nasıl sildiyseniz aynı şekilde geride ekleyebilirsiniz :?

Soracağınıza bir tema yükleyip footer kodlarını tekrar eklemek çokmu zor ?
(03-08-2015, Saat:12:05)Relay Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Telif hakkını kaldırdığınıza göre... Sistemi siz kodlamışsınız  ünlem

Kodları nasıl sildiyseniz aynı şekilde geride ekleyebilirsiniz :?

Soracağınıza bir tema yükleyip footer kodlarını tekrar eklemek çokmu zor ?

Bak temayı ben yapmadım yüklendiğimde öyleydi kodları geri ekleyecem diyorum konuyu ballatma 
(03-08-2015, Saat:01:40)Mehmethan12 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Mybb sürümü 1.6.17

Eklentiler : Prostats 

site adresi : Hilevadisi.Com

sorun : Mobilden bağlanırken Bot attack detected ! stop it ... Hatası veriyor. Ancak saldırı falan yapmıyorum kendi sitem ve mobilim sonuçta napmam lazim ?

Hocam sizi Helper hacklemişti Yanılmıyorsam 1.6.x e geçmişsiniz bence çok iyi yapmışsınız.
Sayfalar: 1 2