MyBB Depo Forum

Orjinalini görmek için tıklayınız: Ufak Bir Sorun var Bakarmısınız.
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Sayfalar: 1 2
resim

Şu Bölümü nasıl kaldırabilirim ? acaba
Merhaba,lütfen konu açma kurallarına uyunuz.

global.css'den kaldırabilirsiniz.
(31-07-2015, Saat:14:15)Khall Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]global.css'den kaldırabilirsiniz.

global.css ile alakası yok ki o kısmın Gülümseme şablondan.
index şablon kodundan bir kısmı kaldırıyorsunuz hocam kolay Gülümseme

ama mobildeyim herhangi bir mybb ye bakamıyorum. index şablon kodlarınızı buraya tarsanız o kısmı size söylerim..

<dl> ile başlayıp </dl> ile biten kısım olsa gerek.
Madem konu açma şablonunda bir sorun yok yardım ediliyor edelim bari.

Admin kp den kullandığınız temanın şablonlarına girin şablonlardan index şablonuna index şablonundan şu kodları kaldırın :

Kod:
<dl class="forum_legend smalltext">
    <dt><span class="forum_status forum_on" title="{$lang->new_posts}"></span></dt>
    <dd>{$lang->new_posts}</dd>

<dt><span class="forum_status forum_off" title="{$lang->no_new_posts}"></span></dt>
    <dd>{$lang->no_new_posts}</dd>

<dt><span class="forum_status forum_offlock" title="{$lang->forum_locked}"></span></dt>
    <dd>{$lang->forum_locked}</dd>

<dt><span class="forum_status forum_offlink" title="{$lang->forum_redirect}"></span></dt>
    <dd>{$lang->forum_redirect}</dd>
</dl>
Merhabalar,
Arkadaşlar rica ediyorum şu forum kurallarını okuyunuz ..
Yardım konusu açıyorsunuz yardım şablonuna uygun değil, yardım etmek istiyorsunuz yardım etmeden önceki gereken kuralları uygun değil hiç bir şey ama halen yardıma devam ediyorsunuz.
Gidişat ne yazık ki hiç iyi değil ..
(31-07-2015, Saat:17:23)Smyrna35 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Merhabalar,
Arkadaşlar rica ediyorum şu forum kurallarını okuyunuz ..
Yardım konusu açıyorsunuz yardım şablonuna uygun değil, yardım etmek istiyorsunuz yardım etmeden önceki gereken kuralları uygun değil hiç bir şey ama halen yardıma devam ediyorsunuz.
Gidişat ne yazık ki hiç iyi değil ..

Yönetici ikaz etmeden konuya cevap vermiş, onun için konunun devamında bizim gibi renksizlere laf düşmez..
Sayfalar: 1 2