Arkadaşlar sitemde iki ayrı problem var birisi resimler görünmez oldu eski görünen resimlerde artık görünmüyor resimler gözükmez oldu link şeklinde gözüküyor biz tıklayınca açılıyor 2.problemim ise konuları okuyacağım zaman direk tıkladığımda konunun ismini değiştirme kısmı geliyor sayfadan çıkıp 3,4 dk bekleyince düzeliyor bunlar neden kaynaklanıyor rep kısmıda temayla ilgili ama rep kısmıda yok öncelikle ilk ikisiyle ilgilenirmisiniz acil lazım
Birde sizlere önemle bir soru soracağım hazır o kadar soruyorken herşeyi bir araya toplayayım dedim

Şu yeni konu açarken kelime girmemizi istiyor ya onu
NEREDEN kapatıyoruz? öncelikle ilk iki sorunumu çözün başka bir şeye gerek yok acill lazımm sitem;
10tr vb multi forum sistemlerinin kendi destek sistemleri mevcut oradan yardım almanız en doğrusu olacaktır.
Merhabalar hocam. İlk sorunun kaynaklanması:
1.8 scriptinde, 1.6 teması kullanmanız. Çünkü 1.8 şablonunda usercpye 2 adet yeni özellik geldi.
1- Resimleri link olarak gösterme.
2- Videolar link olarak gösterme.
Bunlarda tik varsa resimler videolar gayet gözükür. Tikler kaldırılırsa videolar resimler link olarak gözükür. 1.8 teması kullanın veyahut temanın usercp_settings şablonunu varsayılana çevirin. 1.6 temalarında o kodlar olmadıgından dolayı tikler kalkar ve link olarak gözükür.
Bunun birde SQL Kodu vardı tüm herkese tik atamak için.
UPDATE mybb_user SET gibisinden akşam bulabilirsem ekliyeyim buraya.
Merhaba hocam. Diğer sorununuzun çözümünü can sıkıntısından buldum. Resimler link diyordunuz.
Az önce localhostda mybb_users sutunlarını incelerken showimages ve showvideos sutunlarına denk geldim

kodları 1 ve 0 olarak ayarlanmış. Şu sorguları phpmyadminden gönderirseniz sorun çözülecektir..
Kod:
UPDATE mybb_users SET showimages=1
UPDATE mybb_users SET showvideos=1
Kodları ayrı ayrı kopyalayarak girin sorun çözülecektir hocam.
Alıntı:yeni konu açarken kelime girmemizi istiyor ya
Pek anlamadım caps ataydınız anlardım belki mobilden giriyorum forumada girip test edemedim hocam.. Muhtemelen o etiket pluginidir kapatırsanız çözülür diye umuyorum.
(30-07-2015, Saat:13:39)Relay Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Merhabalar hocam. İlk sorunun kaynaklanması:
1.8 scriptinde, 1.6 teması kullanmanız. Çünkü 1.8 şablonunda usercpye 2 adet yeni özellik geldi.
1- Resimleri link olarak gösterme.
2- Videolar link olarak gösterme.
Bunlarda tik varsa resimler videolar gayet gözükür. Tikler kaldırılırsa videolar resimler link olarak gözükür. 1.8 teması kullanın veyahut temanın usercp_settings şablonunu varsayılana çevirin. 1.6 temalarında o kodlar olmadıgından dolayı tikler kalkar ve link olarak gözükür.
Bunun birde SQL Kodu vardı tüm herkese tik atamak için.
UPDATE mybb_user SET gibisinden akşam bulabilirsem ekliyeyim buraya.
Eyvallah Kardeşim Sayende Çözdüm +repledim Çok Saolasın Allah Razı Olsun

(30-07-2015, Saat:19:58)Relay Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Merhaba hocam. Diğer sorununuzun çözümünü can sıkıntısından buldum. Resimler link diyordunuz.
Az önce localhostda mybb_users sutunlarını incelerken showimages ve showvideos sutunlarına denk geldim
kodları 1 ve 0 olarak ayarlanmış. Şu sorguları phpmyadminden gönderirseniz sorun çözülecektir..
Kod:
Pek anlamadım caps ataydınız anlardım belki mobilden giriyorum forumada girip test edemedim hocam.. Muhtemelen o etiket pluginidir kapatırsanız çözülür diye umuyorum.
Birde Şuan Bir problemim daha var gibi

yeni temada son mesajlar kısmında değişik avatarlar çıkıyor onu nasıl kendi üyelerimin avatarları yapabilirim? eklenti demeyin ftp yok kurulu değil beceremedim

(03-08-2015, Saat:12:04)Orjinal Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ] (30-07-2015, Saat:19:58)Relay Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Merhaba hocam. Diğer sorununuzun çözümünü can sıkıntısından buldum. Resimler link diyordunuz.
Kod:
yeni temada son mesajlar kısmında değişik avatarlar çıkıyor onu nasıl kendi üyelerimin avatarları yapabilirim? eklenti demeyin ftp yok kurulu değil beceremedim 
Sorununuzun çözüldüğüne sevindim.. Bu soruna yeni konu açarsanız yardım edebilirim.. (şablona uygun)
(03-08-2015, Saat:12:08)Relay Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ] (03-08-2015, Saat:12:04)Orjinal Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ] (30-07-2015, Saat:19:58)Relay Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Merhaba hocam. Diğer sorununuzun çözümünü can sıkıntısından buldum. Resimler link diyordunuz.
Kod:
Sorununuzun çözüldüğüne sevindim.. Bu soruna yeni konu açarsanız yardım edebilirim.. (şablona uygun)
Kardeşim yeni konu açıyoruz ya aşağıya kelime girmemizi istiyor güvenlik açısından o burda kapalı normalde nasıl kapatırım istersen bi konu açmayı dene sitemde gör bak o zaman kelime istiyor burda yok ama kapatmışlar nerden yapıyoruz onu?