MyBB Depo Forum

Orjinalini görmek için tıklayınız: Vbulletin 'den MYBB ye geçerken yaşadığım sorun.
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Sayfalar: 1 2
Arkadaşlar veritabanını utf 8 yapıp aynı işlemleri sırasıyla yaptım ancak karakter sorunu oluştu.Örneğin" ı " harfinin yerine " ý " harfi gözüküyor. Bide buna ek olarak konu sayıları henüz yok ve 0 olarak gözüküyor ancak tıkladığımda içerisinde konular gözüküyor. Yardımcı olursanız sevinirim lütfen.

Vbulletin : 3.8.4

MyBB:1.8.5

http://www.forumexa.com/mybb
Site adresi, mybb sürümü, vbulletin sürümü bunları belirtirseniz bilgi sahibi olan arkadaş net cevap verebilir size Gülümseme
(25-07-2015, Saat:13:15)Machine Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Site adresi, mybb sürümü, vbulletin sürümü bunları belirtirseniz bilgi sahibi olan arkadaş net cevap verebilir size Gülümseme


Tavsiyeniz için teşekkür ederim istediğiniz bilgiler eklendi.
Hocam vBullettin kullanırken neden MyBB'ye geçmek istedinizki ? İlginç , insanlar vBulettin arıyor fakat paraları olmadığı için alamıyor.
Hocam lisans almadım kurdum sadece beklediğimden daha fazla ilgi gördü sitem.  Şimdilik lisansa verecek paramda yok açıkçası  forum daha fazla büyümeden bu işi halletmek istedim.
Lisanslı vBulletin verebilirim hocam isterseniz.Fakat site üzerinden olmaz , ne yazıkki MDP'de W@R3Z yasak.
(25-07-2015, Saat:13:29)Khall Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Lisanslı vBulletin verebilirim hocam isterseniz.Fakat site üzerinden olmaz , ne yazıkki MDP'de W@R3Z yasak.

Tam olarak anlayamadım hocam skype adresiniz felan varsa görüşebiliriz. Çok iyi olur ama açıkçası param yok.
Ücretsiz hocam Gülümseme Ö.m.den yolluyorum Gülümseme
Sayfalar: 1 2