MyBB Depo Forum

Orjinalini görmek için tıklayınız: MySQL Hatası
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Beyler Ben Hostumu Değiştirdim Dosyalarımı Attım Yedekleri Attım. MySQL Değiştirdim. Siteye Girince Bu Hatayı Veriyor ??

resim

Site:

PHP Kod:
www.bothelper.net 
eski hostunuzdan kalan ftp yedeğinizi atmayın, Yeni sıfırdan kurulum dosyanızı atın forum adresinizi kurun kurduktan sonra phpmyadmin in içindekileri silin, sildikten sonra eski sql yedeğini yükleyin
Serhat anlatmış herşeyi Gülümseme
(22-07-2015, Saat:21:26)SerhatBadeshan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]eski hostunuzdan kalan ftp yedeğinizi atmayın, Yeni sıfırdan kurulum dosyanızı atın forum adresinizi kurun kurduktan sonra phpmyadmin in içindekileri silin, sildikten sonra eski sql yedeğini yükleyin

(22-07-2015, Saat:21:30)Windy Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Serhat  anlatmış herşeyi Gülümseme

Peki, dediğinizi yaparsak ekler, temalar ve aktif eklentiler ne olacak?
Yaptım gene aynı üzgün
(22-07-2015, Saat:21:35)poyraz Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]
(22-07-2015, Saat:21:26)SerhatBadeshan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]eski hostunuzdan kalan ftp yedeğinizi atmayın, Yeni sıfırdan kurulum dosyanızı atın forum adresinizi kurun kurduktan sonra phpmyadmin in içindekileri silin, sildikten sonra eski sql yedeğini yükleyin

(22-07-2015, Saat:21:30)Windy Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Serhat  anlatmış herşeyi Gülümseme

Peki, dediğinizi yaparsak ekler, temalar ve aktif eklentiler ne olacak?

Hepsi Silinecektir Dediğimi yapmadığınız Sürece de böyle hatalar alırsınız sistem otomatik olarak ftp içindeki dosyalarda değişiklik yapıyor,
Eywallah oldu Açık Ağızlı Gülümseme