Beyler Ben Hostumu Değiştirdim Dosyalarımı Attım Yedekleri Attım. MySQL Değiştirdim. Siteye Girince Bu Hatayı Veriyor ??
Site:
eski hostunuzdan kalan ftp yedeğinizi atmayın, Yeni sıfırdan kurulum dosyanızı atın forum adresinizi kurun kurduktan sonra phpmyadmin in içindekileri silin, sildikten sonra eski sql yedeğini yükleyin
(22-07-2015, Saat:21:26)SerhatBadeshan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]eski hostunuzdan kalan ftp yedeğinizi atmayın, Yeni sıfırdan kurulum dosyanızı atın forum adresinizi kurun kurduktan sonra phpmyadmin in içindekileri silin, sildikten sonra eski sql yedeğini yükleyin
(22-07-2015, Saat:21:30)Windy Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Serhat anlatmış herşeyi 
Peki, dediğinizi yaparsak ekler, temalar ve aktif eklentiler ne olacak?
(22-07-2015, Saat:21:35)poyraz Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ] (22-07-2015, Saat:21:26)SerhatBadeshan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]eski hostunuzdan kalan ftp yedeğinizi atmayın, Yeni sıfırdan kurulum dosyanızı atın forum adresinizi kurun kurduktan sonra phpmyadmin in içindekileri silin, sildikten sonra eski sql yedeğini yükleyin
(22-07-2015, Saat:21:30)Windy Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Serhat anlatmış herşeyi 
Peki, dediğinizi yaparsak ekler, temalar ve aktif eklentiler ne olacak?
Hepsi Silinecektir Dediğimi yapmadığınız Sürece de böyle hatalar alırsınız sistem otomatik olarak ftp içindeki dosyalarda değişiklik yapıyor,