12-07-2015, Saat:17:39
12-07-2015, Saat:18:51
Alastyr'ı öneririm hocam. 4 Domain ve 2 Sitemi oradan sipariş ettim ve bu toplam 6 siparişime de kesintisiz en geç 5-6 dakikada desteklerini esirgemiyorlar.
Sunucuları gayet iyi ve dinamik. Nadiren bakım/onarım çalışmaları nedeniyle kesintiler yaşanabiliyor, fakat bu bütün hostinglerde olan bir şeydir.
Lokasyonu Türkiyedir ve oldukça ucuz (benim maddi durumuma göre söylüyorum) ürünleri var ve benim sipariş konusunda daha önce hiç bir sıkıntım olmamıştı.
Saygılarımla.
Hayırlı ramazanlar.
Sunucuları gayet iyi ve dinamik. Nadiren bakım/onarım çalışmaları nedeniyle kesintiler yaşanabiliyor, fakat bu bütün hostinglerde olan bir şeydir.
Lokasyonu Türkiyedir ve oldukça ucuz (benim maddi durumuma göre söylüyorum) ürünleri var ve benim sipariş konusunda daha önce hiç bir sıkıntım olmamıştı.
Saygılarımla.
Hayırlı ramazanlar.
12-07-2015, Saat:21:27
Alastyr öneririm bende. Arkadaşın yukarıda yazdıkları benim içinde geçerlidir.
13-07-2015, Saat:00:01
(12-07-2015, Saat:18:51)Sccitex Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Alastyr'ı öneririm hocam. 4 Domain ve 2 Sitemi oradan sipariş ettim ve bu toplam 6 siparişime de kesintisiz en geç 5-6 dakikada desteklerini esirgemiyorlar.
Saygılarımla.
Hayırlı ramazanlar.
Alasty'ta ajan vardır. Başıma geldi. Dikkatli olun.! Evet bu olay herhalde tek bende oldu. EndFRM.Com domaini kullanırken, Maize denilen Kekır tüm bilgilerimizi alastyr'dan aldı. Şimdi dersiniz, sen rat felan yemişsindir, eposta adresinin şifresi bulunmuştur. Hayır bulunmadı.!
13-07-2015, Saat:01:10
Ynt.com.tr tek geçerim tabiikide Alastyr'de güzel