MyBB Depo Forum

Orjinalini görmek için tıklayınız: Tema İstek
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Merhaba

Yakında bir forum kurmayı düşünüyorum.

Maddi durumun elvermediği için gerçekten utanarak sıkılarak üzgün bana bedelsiz olarak tema yapabilecek veya düzenleyebilecek olanlar özel mesaj yollayabilirse çok sevinirim.

Belki beni hor göreceksiniz. Biliyorum. Bu oldukça küçük düşürücü bir durum. Bu yazdıklarımdan dolayı bana kesinlikle acıyarak bu teklifi kabul etmeyin. 

Eğer bu konu kurallara aykırı ise lütfen hiç çekinmeden konuyu siliniz ve gerekeni yapınız. 

Konuyu okuyup okuyacak, yorumlayıp yorumlayacak herkese tüm içtenliğimle teşekkür ederim.
Merhabalar,
Projeniz/forumunuz hakkında detayları burdan iletirseniz belki yardım olacaklardır/yardımcı olabileceğimdir.
Biraz küçük emrah modunda bir konuşma olmuş ama mybb için yapılmış birsürü tema var. gerek bu sitede olsun gerekse google de olsun binlerce çok güzel tema var. eminim projene uygun bir tema vardır piyasada.  Süper

Not: kurallara aykırı bir konuyu silerken çekineceklerini hiç sanmıyorum   Göz kırpma
Kuracağınız Site Hakkında Detaylı Bilgi Verinde ona göre yardm edelim.
İmzamdaki forumun temasını verebilirim. Yakında yeni bir tasarıma geçeceğiz, boşta duracağına işiniz görülsün.
EmreKRMN İle anlaşma olmuştur.

Konuya İlgi gösteren herkese tüm içtenliğimle teşekkür ederim.