MyBB Depo Forum

Orjinalini görmek için tıklayınız: Pro Paket v7 Teması 1.8 Versiyonu - [İLK GÖRÜNTÜLER]
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Herkese Merhaba,
Bu gün sizlere 1.6 sürümündeki ünlü Pro Paket temasını 1.8 versiyonuna çevirme çalışmalarına girdiğimi söyleyebilirim. 1.6 sürümünde çok popülerdi. Ancak sadece 1.6 sürümü için geçerli maalesef. Temasını 1.8 e uyarlamayı neredeyse başardım. Yalnızca Postbitte sıkıntı çıktı gerisi tamamen halloldu diyebiliriz. Postbit problemini halledi halletmez konuyu düzenleyip ilk paket temasını yayınlayacağım. Buyrun İlk görüntüler:

resim

resim

resim

resim

Ancak not: Postbit sıkıntısı gerçekten çok büyük. Maalesef ki bu iş tahmin ettiğimden uzun çıktı. Hepinizden özür diliyorum çözdüğüm zaman konu güncellenecektir.

İyi günler..
Şimdi bu konuyu açmak yerine bekleyip bitirdikten sonra açsan daha iyi olmaz mıydı ? 
bence biraz sabretmeliydin (ben 2 ay sabrettim Gülümseme )
(12-06-2015, Saat:15:48)QwerT_ Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Şimdi bu konuyu açmak yerine bekleyip bitirdikten sonra açsan daha iyi olmaz mıydı ? 

Önceden haber vermeyi canım çekti her nedense.. Melek - Masum

(12-06-2015, Saat:17:45)cinahmet Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]bence biraz sabretmeliydin (ben 2 ay sabrettim Gülümseme )

Merak etme zaten %82 sini tamamladım.