MyBB Depo Forum

Orjinalini görmek için tıklayınız: Mybb 1.8.4 forum linkinde hata
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Merhaba arkadaslar ben mybb 1.8.4 kullaniyorum ana sayfada her hangi bir kategoriye tikladikda baska bir linke gidiyo lutfen yardim edin....
resim
Google seo eklentisinin ayarlarını doğru yapılandırdığınızdan emin misiniz ? Google seo kurulumu ile ilgili bilgileri okuyunuz. Büyük ihtimalle seo ayarlarınızı yapılmadı ve .htaccess dosyanızda self url kodları mevcut. Seo ayarlarınızı nasıl yapacağınızı bilmiyorsanız söyleyin bize yardımcı olalım.

İyi forumlar.
Google seo eklentisini pasifleştirdiğinizde sorun devam ediyor mu ? forumdisplay.php bulunamadı diyor çünkü, mybb kurulumunu doğru yaptığınıza emin misiniz ?
(03-06-2015, Saat:19:03)Machine Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Google seo eklentisinin ayarlarını doğru yapılandırdığınızdan emin misiniz ? Google seo kurulumu ile ilgili bilgileri okuyunuz. Büyük ihtimalle seo ayarlarınızı yapılmadı ve .htaccess dosyanızda self url kodları mevcut. Seo ayarlarınızı nasıl yapacağınızı bilmiyorsanız söyleyin bize yardımcı olalım.

İyi forumlar.

Sorun gitti teşekkürler abi