MyBB Depo Forum

Orjinalini görmek için tıklayınız: Domain yenileme
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Merhaba. Öncelikle konuyu yanlış yere açtıysam kusura bakmayın. En doğru yerin burası olacağını düşündüm.

Kullandığım alan adının süresi 22 mayısta bitiyor. Süreyi uzatacağım fakat 13Tl ye aldığım domain için Godaddy 1 yıllık uzatma için 40tl istiyor. Domain uzatmada indirim kuponu geçerli olmuyormuş artık godaddyde. 

Arkadaşlar bunun daha ucuz bir yolu var mıdır ? Transfer gibi. Yoksa 40tl yi mecbur verecek miyim ? Gülümseme

Cevaplarınız için teşekkürler.
domain süresi bittiginde 10 tl'e yeniden kayit ederim
Nasıl olacak o iş ? 
Ya belki sana net bir cevap olmayacak ama ben Godady'i hiç bir şekilde önermiyorum. Neden diye soranlar olursa, ufak araştırmalar yapıp nedenini kolaylıkla öğrenebilir. Bence domaini transfer et, en azından domain süre uzatma işlemleri aynı fiyat başka firmalarda. Ayrıca godady ucuz domain veriyor ama şekil a da görüldüğü gibi bir şekilde, ucuz vererek zarar etmenin önüne bu tür şeylerle geçiyor. Gülümseme 
Peki transfer için hangi firmayı önerirsiniz bir de sürenin dolmasına 5 gün var bu transfer için herhangi bir sıkıntı çıkarır mı ?
(17-05-2015, Saat:15:18)batuhanmerci Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Peki transfer için hangi firmayı önerirsiniz bir de sürenin dolmasına 5 gün var bu transfer için herhangi bir sıkıntı çıkarır mı ?

ihs.com.tr firmasına taşıyabilirsiniz domaininizi. Godady başka bir firmaya taşırken taşıma ücreti istiyor mu bilmiyorum ama istemiyorsa ihs'ye taşıyın kafanız rahat olsun Gülümseme 2-3 güne domainiz taşınır tüm bilgileri ile daha sonra bir kontrol edin sıkıntı yoksa ihs'den devam edin Gülümseme
Süre sıkıntı oldu. Mecbur 40lira vereceğim herhalde  Aglamak
Taşı bence.