26-04-2015, Saat:18:39
27-04-2015, Saat:06:05
Editt
27-04-2015, Saat:15:31
editt
27-04-2015, Saat:18:23
EDitt
27-04-2015, Saat:19:19
Bu konularda alıcı değilseniz o kadar etmez bu kadar etmez gibi tartışmalara girmenizi çok mantıklı bulmuyorum.
Sonuçta arkadaş bir emek vermiş ve satacağını düşünmüş satışa çıkarmış.
Bu onun tasarımı, onun kararı. Bize saygı duyup hayırlı satışlar dilemek düşer.
Konuyu uzatmanın gereği yok.
27-04-2015, Saat:20:39
(27-04-2015, Saat:19:19)Bloody Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Bu konularda alıcı değilseniz o kadar etmez bu kadar etmez gibi tartışmalara girmenizi çok mantıklı bulmuyorum.
Haklısın benim hatam arkadaştan özür dilerim
27-04-2015, Saat:22:50
(27-04-2015, Saat:15:31)Bursia Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ](27-04-2015, Saat:06:05)NY.Net Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]dostum anlıyoruz para kazanmak istiyorsun ama farklı bi şeyler yapman lazım. Açıkçası bu 7 tl etmez çünkü piyasada örnekleri var. En basitinden benim eski yaptığım bir sete benziyor ve ücretsiz dağıtmıştım. Ha linki kırıldı bende bilgisayar değiştirince yedekler gitti ama istersek yapmamız 10 dk almaz bu nedenle kaliteli ve özgün ol. ondan sonra satmayı düşün!
Allah aşkına , farklı yapıyoruz almıyorlar , benzerini yapıyoruz almıyorlar , ne yapalım yani ?
Bir Düşün Bakalım , grafikerlik neden bukadar öldü ? yok şu etmez , yok bu etmez. adamın teki çıkıyor bi arkaplana iyrenç bir font seçimiyle iyrenç bir icon la işi batırıyor sonra 10 tl ye satıyor. ee biz napıcaz o zaman ? ayrıca senin 10 dk da yapma yeteneğin varsa , bir tema çizersin , kodlarsın/kodlatıp satarsın , vekeyfine bakarsın. sen 20 senedir grafikersindir. bizse 5 sene.
Özgün ol derken , v1 özgündü gene kimse almadı , ayrıca mybb forum rank yani daha nereye kadar özgün olalım.
Rank zaten fazla alıcısı olan bi parça değil kardeşim herkes istediğini az çok yapabiliyo. Tema çizimi de o kadar rahat bi işlem değil ben 3 sene uğraştım bi yol olmadı..
keyfine bakarsın. sen 20 senedir grafikersindir. bizse 5 sene.