MyBB Depo Forum

Orjinalini görmek için tıklayınız: Tekno Köy Çizim
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Merhaba MyBBDepo Kullanıcıları, Yeni Çizim Yaptım Herhangi Bir Şeye Benzetmedim Çünkü Kodlama Olursa Kendine Özgü Scripti Olacak Diye Düşünüyorum, (Kodlayacak Biri Olur PM Atabilirler). Konular webtekno'dan alıntıdır uğraşmadım fazla. 


resim
Wordpress teması olarak yapılabilir. Sırf bu çizim için sıfır script kodlanmaz çünkü verilen paraya, yapılan uğraşa yazık olur diye düşünüyorum.
Onur hacı dediğim gibi temadan çok indexe benziyor. Açık Ağızlı Gülümseme aslına bakarsan senin site için benim arkadaş ile script yapılabilir ama bu projeyi keşke bana çok daha önce belirtseydin. İmzamdaki site dışında 2 site projemiz var onlara özel script 1-2 tane wordpress teması 1 tane de tasarımı hazır satılması için yapılacak script planı var. Bunlar varken en azından önümüzdeki 6ayın projesi hazır bizde.
Umarım birini bulursun. Hatta varya eğer parasını bulabiliyorsan wordpress tema yapanlar var çizimde dahil ama biraz tuzlu. Fiyatı fazla gelir ama parasını hak eden iş çıkarırlar. Yada boyle siteler internette şöyle bi tema yaptıracağım diyorsun adamlar teklif veriyorlar 250 TL 7 iş günü diye vs vs


Bu tasarıma zaten denecek bi şey yok en net ve kısa cümle temadan çok indexe benzemesi
Kodlamaya deymez
ahmet senin siten gibi script kaç tl eder ? ortalama 
(25-04-2015, Saat:08:44)usta Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]ahmet senin siten gibi script kaç tl eder ? ortalama 

Değişir tema yapması bile 200 TL kişiye özel script yaptırmak ise belirsiz yani sorsan 300-400 e de bulurs 1000-2000 e de bulursun.