MyBB Depo Forum

Orjinalini görmek için tıklayınız: Google Seo URL Uzantısı
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Merhaba arkadaşlar ben vbulletin forumumu merge ile mybb taşıdım ve google seo plugin kurdum lakin takıldığım biryer var size onu sormak istiyorum şimdi takıldığım yerleri size 2 adet resim şeklinde göstereceğim yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler..

1:SORUN:Forum Kategori Şekli
Forum sitemde herhangi bir kategoriye tıkladığımda site-ismi.com/forum-duyuru bu şekilde çıkıyor bunu site-ismi.com/duyuru şeklinde nasıl çıkartabilirim resimde bahsettiğim yeri kırmızı kutu içerisinde gösteriyorum..
resim
2:SORUN: Forum Post Uzantısı
Forum sitemde herhangi bir konuya tıkladığımda site-ismi.com/konu-postadi.html bu şekilde çıkıyor bunu site-ismi.com/postadi.html  şeklinde nasıl çıkartabilirim resimde bahsettiğim yeri kırmızı kutu içerisinde gösteriyorum..
resim
Site adresiniz ? mybb sürümünüz ? bunları belirtirseniz çözüme sunabilirz Gülümseme
Hocam illa ki ek gelmeli direk konu adı , forum adı şeklinde malesef olmuyor mybb'de.
(24-04-2015, Saat:22:28)Machine Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]
(24-04-2015, Saat:22:28)Machine Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Site adresiniz ? mybb sürümünüz ? bunları belirtirseniz çözüme sunabilirz Gülümseme
1.8.4 sürüm hocam..
(25-04-2015, Saat:01:23)Caxing Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Hocam illa ki ek gelmeli direk konu adı , forum adı şeklinde malesef olmuyor mybb'de.

Neden Olmuyor usta illaki bir çözümü vardır ama :S