Basliga ne yazacagimi bilemedim ama soyle bi durum var hosting den kaynaklanan sorun nedeniyle siteyi baska hosta tasidim. Simdi 0 dan kurulum yaptim daha sonra eski veritabanina ulastim ve yedeklerimi aldim ancak yeni surume eskiden kalanlarin hepsini degilde sadece forumlari ve uyeleri almak istiyorum bunu bu sekilde yapinca siteye giriste sorun yasiyorum ve forumlar gorunmuyor.komple kuruncada farkli hatalar yasiyorum mesela masa ustu surum calismiyor daha once kurdugum eklentinin kalintilari geliyor. Yani yeni surumdeki olan gorsellikten mahrum kaliyorum. Istedigim su hata almamam icin hangi yedekleri kurmam gerek mesela forumlar uyeler ve konular baska extra almamiz gereken varmim. Umarim anlatabilmisimdir durumumu

Merhaba
Eski sürüm dediğiniz Mybb sürümünü konuya eklermisiniz?
Belirtilen konuu forumumuzda mevcut değil. Uyarisi aliyorum Evet mybb1.8.3 olan surumunun suan 1.8.4 surumu kurfum forumlar konular ve uyeler gorunuyor. cpanelden baska ne almam gerekiyor konularin gorunmesi icin yada neyi uygulamam gerekiyor yardimci olursazsaniz sevinirim
(13-04-2015, Saat:07:49)haciabey Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Belirtilen konuu forumumuzda mevcut değil. Uyarisi aliyorum Evet mybb1.8.3 olan surumunun suan 1.8.4 surumu kurfum forumlar konular ve uyeler gorunuyor. cpanelden baska ne almam gerekiyor konularin gorunmesi icin yada neyi uygulamam gerekiyor yardimci olursazsaniz sevinirim
phpmyadminden verilerinizi bi kontrol edin eger orda verikeriniz mevcutsa burdan iletin
merhaba,
Yeni hostunuzun yetkilileriyle görüşüp Sitenizi buraya taşımak istediğinizi söylerseniz yardımcı olacaklardır
Merhaba arkadasim oncelikle ilgilendigin icin tesekkur ederim sagolasin
Veritabanini komple yukleyince sorun olmuyo ama ben komple almak istemiyorum sadece uyeler forumlar ve konular Aldigim kisimlar bunlar extradan almam gereken dosya varmi

Ya biriside çıkıp merge ile mybb'den mybb'ye aktarım yapabilirsin dememiş.Az araştırmayla yapabileceğiniz birşey ,bilgisi olmayanlar kafa karıştırmaktan başka birşey yapmıyorlar, bilginiz yok ise kafa karıştıran yorumlar atmayın.
İlk önce eski veritabanınızın full yedeğini alınız. Daha sonra yeni aldığınız hostta MyBB 1.8.4 full kurulum paketini yapıp normal mybb kurulumunuzu gerçekleştirin.
Daha sonra Cpanel - Plesk panel hangi panel ise sizin paneliniz oradan
bir tane daha yeni veritabanı oluşturun ve bu yeni veritabanınıza
eski veritabanızı yükleyin.
Kullanıcı adı ve şifresini bir yere kaydedin bu yeni oluşturduğunuz 2.veritabanının.
Daha sonra aşağıda ki konudan MyBB Merge 1.8.4 sürümünü indirip,ftp'ye atınız.
http://mybbdepo.com/mybb-merge-sistemi-1...onusu.html
Daha sonra
sitenizin-adresi.com/merge diyerek merge sistemini çalıştırın. Karşınıza sistem listesi gelicek vBlulletin vs diye orada ortalarda MyBB 'yi göreceksiniz.O kutucuğa tik atıp devam deyin.
Sonra karşınıza veritabanı bağlantı kuracağınız yer gelicek oraya eski veritabanınızın bilgilerini gireceksiniz. 2.Veritabanı oluşturduk ya bunun içinede eski veritabanımızı yükledik ha işte o yeni 2.oluşturduğumuz veritabanı bilgilerini bu ekranda gireceksiniz.
Daha sonra karşınıza seçenekler çıkacak sadece forumlar&kategoriler ve üyeleri aktarın. Aktarma işlemi bittikten sonra sitenize bir F5 atın sorun yoksa admin panelinize girin ve
Araçlar&Bakım sekmesinde
Sayım ve Yapılandırma kısmından
tüm sayaçları tekrardan çalıştırın sorununuz çözülecektir.
Yapamazsanız bana
forumhaztr adlı skype adresimden ya da imzamda ki siteden Simurg adlı üyeye yani bana ulaşın Team Viewer yardımıyla isteğinizi gerçekleştireyim. Denemeden direkt bana gelmeyin önce kendi başınıza bir yapmayı deneyin yapamadınız mı en son bana ulaşın.
İyi forumlar, kolay gelsin.