MyBB Depo Forum

Orjinalini görmek için tıklayınız: MyBB ForumHoster (Ücretli Script Yardım)
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Sayfalar: 1 2
Merhabalar.

xtrk.net forum oluşturduğumda açılıyor hiçbir sorun yok.Fakat bi konu açınca içine girdiğinde beyazbomboş bi sayfa çıkıyor ? Sorunu nedir ? Acil çözüm gerek üyeler beklemekte :/

Teşekkürler.

BKZ : http://destek.xtrk.net/showthread.php?tid=1&pid=1#pid1
merhaba mesaj atmışsın buradan vereyim cevabını daha üst sürümlerde ki herhangi birisinden showthread.php ile değiştirmeyi dene büyük ihtimalle sorun çözülecektir. Zaten 1.6.13 de sıkıntılar olabiliyor bunu sana anlatmıştım zatenGülümseme
(10-04-2015, Saat:10:36)fga1 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]merhaba mesaj atmışsın buradan vereyim cevabını daha üst sürümlerde ki herhangi birisinden showthread.php ile değiştirmeyi dene büyük ihtimalle sorun çözülecektir. Zaten 1.6.13 de sıkıntılar olabiliyor bunu sana anlatmıştım zatenGülümseme

1.6.16 şuan zaten script
1.8 de ki showthread.php ile değiştirmeyi denemedinmi
(10-04-2015, Saat:10:46)fga1 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]1.8 de ki showthread.php ile değiştirmeyi denemedinmi

deniyorum 1 dk.
(10-04-2015, Saat:10:47)Badmeen Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]
(10-04-2015, Saat:10:46)fga1 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]1.8 de ki showthread.php ile değiştirmeyi denemedinmi

deniyorum 1 dk.

Denedim, aynı hocam. Config'temi sorun var anlamadım gitti.
/mybb'nın confiğinde denedim sorun yok ama script configini ayarlayınca bu forumlardaki konularda böyle sorun oluyor,çözümü mutlaka vardır bence hocam.

Sizdeki 1.6.16 showthread ve config dosyasını verebilirmisiniz, bi deniyeyim veya 1.6.13 ten 1.6.16 ya geçerken ne değiştirdiyseniz ?

Teşekkür Ediyorum, çok önemli.
bi dakika tw vs varmı mybb admin panelinden konu görüntüleme ayarlarına bakabilirmiyim.
tamam dediğin sorun gitti açılan forumdan admin panel konu gösterim ayarlarına bak

kullanıcı adı forum, şifre forum 1 kolay gelsin denemeforum.xtrk.net
Sayfalar: 1 2