MyBB Depo Forum

Orjinalini görmek için tıklayınız: Mybb SQL 1146 Hatası
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
MyBB SQl Hatası

MyBB, bir SQL hatası olduğunu tespit etti ve aşağıdaki nedenlerden dolayı devam edemiyor.
SQL Hatası:1146 - Table 'xx_mybb.mybb_warningtypes' doesn't exist
Sorgu:ALTER TABLE mybb_warningtypes MODIFY points smallint unsigned NOT NULL default '0'

Arkadaşlar şu şekilde hata veriyor. nasıl çözebilirim

1.6.16 yı 1.8.0a güncellemeye çalışırken oldu
Hocam database adını değiştirdiniz mi işlemler sırasında ?

http://mybbdepo.com/sql-error-1146-konusu.html
Site adresi ?
(13-03-2015, Saat:20:57)Caxing Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Hocam database adını değiştirdiniz mi işlemler sırasında ?

http://mybbdepo.com/sql-error-1146-konusu.html

Hocam a sitesinin db sini alıp b sitesine kurdum. a sitesinde 1.6.11 idi ben onu b sitesinde 1.6.16 ya güncelledim.
b sitesinde de 1.6.16 dan 1.8.0a upgrade yapmak isterken oldu.
Tabi bu esnada host değiştirirken db adını değiştirdim. ama host taşıdıktan sonra normal kullanılabiliyordu. lakin 1.8e güncellerken sorun çıktı.

(13-03-2015, Saat:20:57)Machine Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Site adresi ?

Hocam şuanda subdomain olarak arkadaşın hostu kullanıyorum
Merhaba

Veritabanında o tablo bulunmadığı için böyle bir hata meydana gelmekte.Veritabanı adınız doğruysa 1.6 daki günlleme işlemi eksik yapılmış gözüküyor.
(13-03-2015, Saat:21:18)EmreKarakaya Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Merhaba

Veritabanında o tablo bulunmadığı için böyle bir hata meydana gelmekte.Veritabanı adınız doğruysa 1.6 daki günlleme işlemi eksik yapılmış gözüküyor.

Hocam güncelleme başarılı olmuştu kontrol ettiğimde 1.6.16 ve yeni sürüm 1.8.4 görünüyordu.
kendim phpmyadmin den böyle bi tablo oluşturamaz mıyım?

Hocam siz bana şu db içindeki sütunları ve isimlerini söylermisin ben kendim oluşturayım.

• mybb_warninglevels
  • mybb_warnings
  • mybb_warningtypes
Yada en iyisi bi 1.8 forum kurup eksik dbleri ondan çekmek olacak Karizmatik Gülümseme
??????