MyBB Depo Forum

Orjinalini görmek için tıklayınız: Onay Bekleyen Üyeler (Düzenleme)
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Merhaba arkadaşlar;
Forumumda üye olma admin onaylı.Ve onay bekleyenler şöyle gözüküyorlar;

resim

Ben bu listede bir kolon eklemek istiyorum.Örneğin Üyelik Tarihi veya Kayıt Olunan IP Adresi gibi.Eklemek istediğim bilgi de;

resim

Bu 2 bilgi.Bu bilgileri onay bekleyen üyeler listesinde görebilmek istiyorum.Yardımcı olursanız çok sevinirim.
Benim bildiğim kadarıyla ekstra bir kolon ekleyemiyorsunuz. Tabi bu da benim görüşüm.
Merhaba 
işlem yapılabilir bu mümkün forum sistemi ile oynandığı gibi admin paneli ilede oynanabilir eger akşam is çıkışı vaktim olursa yardımcı olurum 
(09-03-2015, Saat:10:32)Screwy Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Merhaba 
işlem yapılabilir bu mümkün forum sistemi ile oynandığı gibi admin paneli ilede oynanabilir eger akşam is çıkışı vaktim olursa yardımcı olurum 

Çok teşekkürler ilginiz için.Umarım vaktiniz olur.Beklemedeyim.
(09-03-2015, Saat:08:57)EmreKRMN Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Benim bildiğim kadarıyla ekstra bir kolon ekleyemiyorsunuz. Tabi bu da benim görüşüm.

Aslında fazladan bir kolon eklemeye gerek yok,herhangi bir kolon da düzenlenebilir.Mesela son bilinen ip si yerine dediğim olabilir.

*Ayrıca siz misiniz bilmiyorum ama Emre KRMN adıyla yayınlanan temalar çok güzel,elinize sağlık.
Sorun çözülmedi,güncel.
Flood yaptığınız için uyarı cezası aldınız. 

Anca müsait olabildim bakıyorum ama kodlar bi hayli karmaşık geldi uzun zamandır bakmayınca 1 yıl oldu neredeyse yapar yapmaz paylaşacağım zaten.
Tamamdır ilginiz için teşekkürler.Flood yapmak istemezdim fakat aktivasyon için bekleyen 300 civarı üye oldu,tek tek incelemek uzun sürüyor.Ondan yaptım,kusura bakmayın.Ben artık cevap yazmıyım buraya,siz bitirirseniz burdan paylaşın lütfen.Tekrar teşekkürler.