MyBB Depo Forum

Orjinalini görmek için tıklayınız: Yedeği Yükleyemiyorum
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
MyBB 1.8.3 Versiyonundan Forumdaki Kategori, Konu ve Yorumları İçeren

mybb_forums

mybb_threads
mybb_users

Tabloların Yedeklerini Aldım ve Başka Bir Aldığım Hosta da MyBB 1.8.4 Kurdum. MyAdminPhp'den Yedeğini Aldığım 3 Tabloyu Silip İçe Aktar Seçeneğiyle Yüklemeye Çalıştım. Fakat Olmadı Sorun Nedir Sizce ?
Hocam mybb 1.8.3 kurup onun içine aktarın. daha sonra güncelleme paketi kullanarak 1.8.4'e yükseltme yapın.
phpmyadminde bu şekilde sorunlarla karşılaşmak çok normal. Yedeği farklı şekillerde alacaksın. Öncelikle elindeki yedeği localhosta yükle büyük ihtimalle localde sorun çıkmaz. Sonra geri yükleyemediğin tabloları teker teker sql formatında indir ve teker teker geri yüklemeyi dene.
(07-03-2015, Saat:19:54)007combatant Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]phpmyadminde bu şekilde sorunlarla karşılaşmak çok normal. Yedeği farklı şekillerde alacaksın. Öncelikle elindeki yedeği localhosta yükle büyük ihtimalle localde sorun çıkmaz. Sonra geri yükleyemediğin tabloları teker teker sql formatında indir ve teker teker geri yüklemeyi dene.

Ancak PC'me LocalHost Kurmadım. //Sorun Devam Ediyor...//