MyBB Depo Forum

Orjinalini görmek için tıklayınız: Lim10Ata TurkMMO Teması Harika Edit[vBulletin 4.2.2]
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Tema Düzenleme ; Lim10Ata |

Tema Sürümü vBulletin 4.2.2
Tema Hakkında ; 
1-Arkaplan eklendi
2-İkon paketi ayrı olarak değil de temaya importlandı
3-Breadcrump düzeltildi
4-Forumdisplay,forumbit,footer,memberprofile renk ayarları düzeltildi
5-Fixed menü performansı iyileştirildi

resim
1.PNGresim
resim

2.PNG
3.PNGresim
4.PNG
çok güzel bir tasarım ellerine sağlık...
Sitenin sahibi ile görüşmüştüm ben geçen sene önce ki temayı yapmaya çalışırken. Yardımcı oluyordu, şuraları değiştir falan diyordu. Ondan sonra başka bir temaya geçtiler. Şimdiki hali onlara özel ve lisanslanmış diye biliyorum ben. Bu tam bir w@rez oluyor çünkü vbulletin için yapılmış..
(06-03-2015, Saat:18:03)Caxing Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Sitenin sahibi ile görüşmüştüm ben geçen sene önce ki temayı yapmaya çalışırken. Yardımcı oluyordu, şuraları değiştir falan diyordu. Ondan sonra başka bir temaya geçtiler. Şimdiki hali onlara özel ve lisanslanmış diye biliyorum ben. Bu tam bir w@rez oluyor çünkü vbulletin için yapılmış..

Dediklerin doğru ama temayı benim yapmadığımı sadece köklü değişikler yaptığımı belirttim tema, aylar önce Wareze bazı kişiler tarafından düşürüldü ve heryerde var zaten benim adıma bir sorun olacağını sanmıyorum olursada ilk paylaşan yere yönlendirme durumum var 
mybb mi vbulletin mi bu tema ?
(06-03-2015, Saat:19:46)omager70 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]
(06-03-2015, Saat:18:03)Caxing Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Sitenin sahibi ile görüşmüştüm ben geçen sene önce ki temayı yapmaya çalışırken. Yardımcı oluyordu, şuraları değiştir falan diyordu. Ondan sonra başka bir temaya geçtiler. Şimdiki hali onlara özel ve lisanslanmış diye biliyorum ben. Bu tam bir w@rez oluyor çünkü vbulletin için yapılmış..

Dediklerin doğru ama temayı benim yapmadığımı sadece köklü değişikler yaptığımı belirttim tema, aylar önce Wareze bazı kişiler tarafından düşürüldü ve heryerde var zaten benim adıma bir sorun olacağını sanmıyorum olursada ilk paylaşan yere yönlendirme durumum var 

Tamam okumamışım Gülümseme
İyide bu sistem vbulletin sistemi mybb değilki

http://sanaleskiya.com/forum.php