MyBB Depo Forum

Orjinalini görmek için tıklayınız: 1$ Ödemeli Reklam Sitesi.
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Sayfalar: 1 2
Merhaba arkadaşlar bugün sizlere uzun zamandır kullanmadığım ama 1 haftadır tekrar başlamış olduğum YLLIXMEDIA'yı tanıtacağım.Öncelikle minumum ödeme limiti 1 $ ve premium sitelere hergün ödeme yapiliyor!Evet yanlış duymadınız hergün!Premium site olmak için yoğun hit akışınız olmalı. (Minumum +500 organik)Proxy veya sahte trafikleri kabul etmiyor.Warez reklamları mevcut artı bir kazanç için kullanabilirsiniz.Ayrıca ufak çaplı tr.gg blogger siteleri için en ideal reklam sitesi yllix media.

Ülke oranlarına ait bir bilgi göremedim ama 800 TR hit ile 0.20 $ kazandım.Referans linkimden kayıt olan kişilere destek veriyorum.

Kendi referans linkim; http://yllix.com/publishers/372439
Normal Link ; http://yllix.com

NOT : YLLIXMEDIA KULLANIRKEN TELEFON ONAYI YAPMANIZ GEREK.KODLARI 2-3 GÜNÜ TUTTUKTAN SONRA İSTATİSTİKLERİ GÖREBİLİR PARA KAZANABİLİRSİNİZ.DÜŞÜK HİT AKIŞINIZ VARSA HEMEN KALDIRMAYIN!



resim
Para Kesin Veriliyor demi ?
Pc gecince deniyecegim
+18 ürün reklamı yapılmıyordur umarım. işler bitince deneyeyim ben de. 
(05-03-2015, Saat:04:12)QwerT_ Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]+18 ürün reklamı yapılmıyordur umarım. işler bitince deneyeyim ben de. 


O sorun yok Non Adult 'u işaretliyorsun öyle reklamlar çıkmıyor.
800 tekil hitli bir sitede 0,20$ kazandırıyor, bence w@rez sitelere göre iyi bir rakam. 
 hocam background reklamı var  mı ? 

Edit: Baktım pop up var onlarda hiç kullanışlı değil üyeleri fazla rahatsız edicek cinsten bg reklamlarıda yok üzgün Ben fazla beğenmedim günlük ödeme yapmasından başka avantajı yok 
İptal ettim Hurriyet Bumerang yaptım onaylandı Çok fazla gereksiz reklam siteyi viruslu gosteriyor.
Sayfalar: 1 2