MyBB Depo Forum

Orjinalini görmek için tıklayınız: Editör Font Büyütme Sorunu
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Web site  Site Adresi : 
Kod:
texmmo.com

Versiyon MyBB Sürümü :1.8.4
Eklenti-Plugin Kurulu Eklentiler :yok
Hata-Sorun Sorun açıklaması :arkadaşlar 1.8.3 kurulu iken ben editörde font büyütme sorunu filan görmedim fakat dün güncelledim 1.8.4 e forumdaki moderatörlerimiz dedi banada font büyütmüyor diye bende denedim 3-4 satır büyütüyor fakat daha fazla büyütmüyor bu sorun güncellemeden sonra oldu ve mybbdepo şuanki bu sitede de öyle bir sorun var yardımlarınızı bekliyorum
Resim-Grafik Hata Ekran Görüntüsü :yok
Depoda bir sorun yok.
Kaynağı görüntüle (Source) modunda yazmayı deneyin.
Kod:
[size=xx-large][/size]

kodları arasında yazmayın deneyin. Source modunda.
O modda oluyor fakat normal modda mybb depo ve sitemde olmuyor 1.8.4 yukledik güya birşey farkeder diye yine sorun yine sorun yardımları bekliyorum 
Tekrar söylememe gerek var mı bilmiyorum ama depoda bir sorun yok, kullandığınız tüm eklentilerin 1.8 için stabil olması gerekiyor. Eklentilerinizde mybb sürümünüzle çakışan bir şeyler vardır belki de. Sorunu mybbye yüklemenizin bir anlamı yok yani...
Bir 10 paragraf yazı al buyut bakalaım mybbdepoda oluyormu ? Yorumları tam okusanız millet olarak okuma alışkanlıgımız yok
2 satır yazı yazıyorum anlamaya çalışmak yerine yazdığın şeyin tam cevabını istiyorsun. Bazı şeyler senin yorumlama kapasitene bağlı. Bir yazıyı kopyaladığın zaman, kopyaladığın yazının tüm özelliklerini otomatik olarak çekersin... Bu da şu demek,
Yazının görünümü DENEME bile olsa sen bunu siteden;

Kod:
[size=small]DENEME[/size]

Gibi çekiyorsun mesela. 
Sonra sen üstüne bu DENEME yazısını seçip boyut büyüt dediğinde şöyle oluyor;
Kod:
[size=xx-large][size=small]DENEME[/size][/size]

Bu yazının kaç satır olduğu kaç paragraf olduğunun hiç bir anlamı yoktur. Bu yazının büyümemesi normaldir.
Sen eğer yazının hiç bir özelliğini almadan düz olarak almak istiyorsan, önce yazıyı metin belgesi/notepad'e yapıştırıp, sonra ordan kopyalayarak mybb editörüne yapıştırman lazım.