MyBB Depo Forum

Orjinalini görmek için tıklayınız: Dahili MyBB Hatası
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Sayfalar: 1 2
üyelikten çıkış yapamıyorum Gülümseme

resim
Merhaba

Sitede en son ne değişikliği yaptınız yani eklenti veya herhangi bir modifikasyon yüklediniz mi?
inc/languages/turkish/global.lang.php dosyasını yenisiyle değiştirin. Bu dosyada düzenleme yapmaya çalışmışsınız anlaşılan.. Bu tip yapacağınız düzenlemeler için notepad++ programını kullanmanızı öneririm.
(20-02-2015, Saat:12:36)poyraz Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]inc/languages/turkish/global.lang.php dosyasını yenisiyle değiştirin. Bu dosyada düzenleme yapmaya çalışmışsınız anlaşılan..

Merhaba

Her verilen hatada ismi gösterilen dosya değiştirilince sorun düzelicek diye bi kaaide yok. Şayet bu söylediğiniz işlemin yapılması sorunu büyük ihtimalle duzeltmeyecektir. 
(20-02-2015, Saat:12:40)Screwy Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]
(20-02-2015, Saat:12:36)poyraz Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]inc/languages/turkish/global.lang.php dosyasını yenisiyle değiştirin. Bu dosyada düzenleme yapmaya çalışmışsınız anlaşılan..

Merhaba

Her verilen hatada ismi gösterilen dosya değiştirilince sorun düzelicek diye bi kaaide yok. Şayet bu söylediğiniz işlemin yapılması sorunu büyük ihtimalle duzeltmeyecektir. 

Hatanın ismi gösterilen her dosyada olmadığını bende biliyorum.
Mesela orada functions.php dosyasındaki satırları da gösteriyor, fakat ben bu dosyayı değiştirin demedim. Çünkü hata functions.php dosyasında değil. Resme iyi bakarsanız herhangi bir işlemden dolayı global.lang.php dosyasının ilk satırında hata oluştuğunu anlamanız gerekir.
en son yaptığım eklenti Gizli içerik  Plugin  eklentisidir zaten ondan kaynaklı bir sorun aa nasıl düzelteceğemi bilmiyorum.
(20-02-2015, Saat:17:44)aydn42 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]en son yaptığım eklenti Gizli içerik  Plugin  eklentisidir zaten ondan kaynaklı bir sorun aa nasıl düzelteceğemi bilmiyorum.

Yukarda cevap yazdık ya.. Uygulamadın mı? Üyelerin yorumlarını da dikkate almak her zaman faydalıdır.
eskisiyle değiştirdim düzeldi fakat bu seferde gizli içerik kısmı bozuldu hide komutu çalışmıyor.
Sayfalar: 1 2