MyBB Depo Forum

Orjinalini görmek için tıklayınız: Sürekli Sorun!!!
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Sayfalar: 1 2
mybb kullanmaya başladığımdan beri 3 kez sildim yükledim ve sürekli sorunlarla karşı karşıya kalıyorum.Neden bu kadar sorun veriyor sürekli.çok iyim bir admin paneli var herşeyi yönetebiliyorsun ama her dakika yeni bir hatayla karşılaşıyorsun.Sürekli birşey çıkıyor siteyi açmaktan çok sorunları gidermeye vaktim gidiyor...Mybb silmeden önce buraya yazıp bi danışmak istedim.Sıkıntı bendemi acaba?
Site adresinizi konuya ekler misiniz?

Bir bakalım. Sorun host kaynaklıdır büyük ihtimalle. Sistem gayet stabil
Ne gibi hatalar alıyorsunuz ?
en-ayonline.net sitemin adresi hostla alakalı bir sorun olduğunu zannetmiyorum defalarca sorunla karşılaştım artık iice sinirlendim hata hata hata en son aldığım hata için konu açtım cevap bekliyorum
hata konusu http://mybbdepo.com/mybb-sql-hatasi-1054...onusu.html
Hangi host firması ile çalışıyorsunuz.
belki ufak tefek basit hatalardır hemen çözülebilir ama anlamadığımız için çözüm bulamıyorum php admin bilgim olsa zaten hiç aracı kullanmadan kendim yaparım sitemi...

host firması ozenmedya.net arkadaşımın işlettiği biryer bu hostta alt alan olarak kullanıyorum bu sitemi
Merhaba,

Öncelikle aldığınız hataların sistemsel olmadığını söyleyeyim. Siz ya ayarlarını yanlış yapılandırıyorsunuz bundan dolayı hata oluşuyor, mybb'nin sistem gereksinimleri karşılamayacak bir sunucuda işlem yapmaya çalışıyorsunuzdur bundan dolayı hata alabilirsiniz ve bahsettiğiniz hata konusunda tamamen sizin yanlış yapılandırmanızdan kaynaklı bir sorundur.

2 Faktörlü Doğrulumu QR Code Android ve İos 'dan admin paneline girişi sağlayan bir uygulamadır. Ayarın ne olduğunu bilmiyorsanız ve nasıl çalıştığını bilmiyorsanız açmayın hata almanız olağandır.

2 Faktörlü Doğrulama ile ilgili detaylı bilgiye şu konudan ulaşabilirsiniz:
http://mybbdepo.com/2-faktor-lu-dogrulam...onusu.html

Ayrıca hata aldığınızda sinirlemenize,sistemi silmenize gerek yok en son hangi işlemi yaptıysanı kurcalayın,boza yapa öğreneceksiniz zaten, şuan mybb stabil olarak çalışıyor Gülümseme

Karşılaştığınız sorunlarda mutlaka bizlere yaptığınız,kurduğunuz,sildiğiniz eklentileri,kodları söyleyin ve bir adet ekran görüntüsü ve site adresinizi verirseniz çözüm bulmamız kolaylaşacaktır.

İyi forumlar.
Öncelikle linkleri 1 kez daha code tagları içerisine almazsanız uyarı cezası alacaksınız. Sorun büyük ihtimalle host alakalı. Firma kendinizin bile olsa bundan şüphe duymalısınız. Bizzat ben yaşadım böyle bir durum. yaklaşık 1 sene evvel çalıştığım bir host firmasına mybb kurduğumda abuk subuk eklentiler, gelişmiş editör, hiç görmediğim ranklar vb. şekilde ekstra şeyler ile birlikte kuruluyordu forum. Sonunda sorunun host firmasından kaynaklandığını fark ettim. Bu durumu test etmek için appserv ile localhosta mybb kurarak test edebilirsiniz. Büyük ihtimalle sorun yaşamayacaksınız. Siz sisteme sorunsuz çalışması için ortam sağlarsanız sistem sorunsuz çalışacaktır. Siz bence öncelikle eğer böyle bir ihtimaliniz varsa domain ve hostu ayırın sağlam bir firmada kurun sitenizi sorun kalmayacaktır.
Sayfalar: 1 2