MyBB Depo Forum

Orjinalini görmek için tıklayınız: Mybb Forum Kuramıyorum
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Sayfalar: 1 2
arkadaslar ben mybb kurmak istiyorum ama hiçbirşey beceremedim. şimdi mybb kurmak icin hazır bi forumum mu olması lazım. hazır forumum var . dosya linklerini verseniz ben indirsem siz team wiever ile pcye girip kurarmısınız ?

Başlık düzenlendi , TheGodFather .
Sitemiz size her türlü desteği sağlayacaktır , forum kurmak için ilk önce bir domain ve hostunuz olması gereklidir . Domain diğer bir deyiş ile alan adı yani ; siteniz.com'dur . Host ise bilgilerinizi depoladıgınız yerdir . Host sağlayıcınızın site vereceği FTP şifresi ile Websitenize dosyalarınızı upload edebilirsiniz. Mybb kurmak kolaydır , sitemizden Mybb pro paketini indirip ftp'nin içindeki http_docs veya public_html dosyalarının (Hangisi var ise ) içine atınız . Dosyaların atılma işlemi bittikten sonra , siteniz.com/install adresine gidiniz. Size host'unuz tarafından ayrıca Cpanel veya Pleskpanel yani yönetici paneli verilecektir , install yapmadan önce panelinize girip pHpMyAdmin'den Yeni bir database yani veritabanı oluşturmanız gerekmektedir . Oluşturdugunuz veritabanınızın adı mesela ; thegodfather_mybbdepo olsun . Şimdi install işlemine geçiniz , install yazdıktan sonra kurulumu başlat butonuna tıklayınız . Gelenleri okeyleyip devam edin , sonrasında text kısmı gelicek yanı kutucuklara gerekli bilgileri yazıcaksınız İlk yerde MysQL İmproved Böyle birşey yazıyor sanırım bunu Seçenekleri açarak Sadece MysQL'u işaretleyin altta Veritabanınızın adını yazın ve altındaki kısımada FTP adınız ve şifrenizi yazın . Onun altındaki yeride atabilirsiniz sonrasında tablolar oluşturulacaktır onlarada tamam dedikten sonra Admin kullanıcısını oluşturmak için yerler gelicek ondan sonrasını kendiniz yaparsınız , anlatımda hata varsa kusuruma bakmayınız.
kardeşim anladım o kadar yazmıssın cok tskde. ftp ne. onu nasıl yapacam lütfen. daha önce cok kurdum fakat bunu anlamadım
Sizin host'unuz varmı hocam ?
bugun bi mybb sitesi gördüm. .tk ile kurmuş . bende onla kuracam. 1 ay snra .com'a gececem.
buyrun buda gördügüm site : exclusiveunity.tk




Bu videoyu izleyin.
tamam izliyorum . 2- 3 dakikaya yaparım lütfen cıkmayın online kalın cok lazımsınız D:
Buralardayım ben daha Gülümseme
Sayfalar: 1 2