MyBB Depo Forum

Orjinalini görmek için tıklayınız: Prostat Ön Ek Yok?
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
resim

Site:
Kod:
turkplayer.org

MyBB Sürüm: 1.6.5
ProStat Sürüm: 1.7.7

Arkadaşlar prostatta konu ön eklerini göstermiyor yani prefixleri bunu nasıl gösteririz kodu varmıdır?

Örnek olarak konu adı: "Tema nasıl yüklenir" ön eki ise "[DESTEK]" bu prostatta "[DESTEK] Tem nasıl yüklenir" olarak görünmesini istiyorum bu bazı sitelerde var.
Merhaba,

Site adresiniz, mybb sürümünüzü ve sitenizde kurulu olan prostats sürümünü söylemezseniz yardımcı olamayız. Konunuzu yardım şablonuna göre düzenlerseniz ancak öyle çözüm sunabiliriz.

http://mybbdepo.com/yardim-konusu-acan-k...onusu.html

İyi forumlar.
Şablona göre düzenlenmiştir.
Yardım edecek yokmu
Güncel
Merhaba,

Mybb sürümünüz çok eski ve prostat eklentinizde çok eski bir sürümdür. Şuan konu ön ekli prostats eklentisinin sürümü 1.9.6 ve MyBB'nin 1.8 sürümü ve 1.6.16 sürümü ile uyumlu çalışmaktadır.

Önce sitenizin mybb versiyonunu yükselteceksiniz daha sonrada güncellediğiniz sürüme uygun prostats eklentisini indirip kullanacaksınız. Eski sürümlerde konu ön eki gösterimi olmuyor malesef...

İyi forumlar.
(30-01-2015, Saat:18:36)Machine Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Merhaba,

Mybb sürümünüz çok eski ve prostat eklentinizde çok eski bir sürümdür. Şuan konu ön ekli prostats eklentisinin sürümü 1.9.6 ve MyBB'nin 1.8 sürümü ve 1.6.16 sürümü ile uyumlu çalışmaktadır.

Önce sitenizin mybb versiyonunu yükselteceksiniz daha sonrada güncellediğiniz sürüme uygun prostats eklentisini indirip kullanacaksınız. Eski sürümlerde konu ön eki gösterimi olmuyor malesef...

İyi forumlar.

Teşekkürler aradığım cevabı verdiniz Gülümseme