MyBB Depo Forum

Orjinalini görmek için tıklayınız: Sadece Vip üyeler görebilsin Plugini Yardım
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Merhaba arkadaşlar hide hack eklentisinin biraz değişiğini istiyorum yardımcı olabilirmsiniz

Hide hack eklentisi gibi fakat gizlediğim linkleri sadece vipüye grubu görebilsin istiyorum çok lazım lütfen yardım
Merhaba,

Bunun için herhangi bir eklentie ihtiyaç yok. MyBB'nin Üyeler gruplar kısmında kendinize uygun bir VİP Üye grubu oluşturun. Ardından Forumlar&Kategoriler kısmından kategorinizi oluşturun ve kategori ayarlarından bu forumu görüntüleyebilecek,yorum yapacaklar,konu açabilecekler için yetkileri sadece açtığınız VİP Üye grubuna atayın. Bu durumda vip üye ve adminler dışında kimse erişemez. Süper
hocam ben onu istemiyorum sadece linki mesela vip üyeler gorebılsın konuları saklarsam googlede çıkmaz
Şöyle yap kardeşim, google'ın görebildiği forum olsun ama ayrıyetten viplerin görebildiği forum da olsun. Orayı google göremesin. Aynı konuları 2 yerdede aç, google'ın görebildiği yerdeki konuya da vip üyeler için açtığın konunun linkini bırakırsın.
(26-01-2015, Saat:18:13)seffah Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]hocam ben onu istemiyorum sadece linki mesela vip üyeler gorebılsın konuları saklarsam googlede çıkmaz

Merhaba,

robots.txt'inizde düzenleme yaparak o kategorinin indekslenmesini engelleyebilirsiniz hocam. Süper
(26-01-2015, Saat:19:14)Kiliza Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]
(26-01-2015, Saat:18:13)seffah Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]hocam ben onu istemiyorum sadece linki mesela vip üyeler gorebılsın konuları saklarsam googlede çıkmaz

Merhaba,

robots.txt'inizde düzenleme yaparak o kategorinin indekslenmesini engelleyebilirsiniz hocam. Süper

engellemesini istemiyor Gülümseme
Caxing Kardeşim sana rep veriyorum çok iyi düşündün
(26-01-2015, Saat:20:24)seffah Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Caxing Kardeşim sana rep veriyorum çok iyi düşündün

Teşekkür ederim.