MyBB Depo Forum

Orjinalini görmek için tıklayınız: Forum takımını gösterime kapatma
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Merhaba , araştırma yapmama rağmen sağlıklı sonuçlar elde edemedim

Acaba Forum Yöneticileri sayfasını nasıl gösterime kapatabiliriz (showteam.php)
showteam.php dosyasını FTP'den silin ve anasayfada varsa linkini kaldırın.
(25-01-2015, Saat:02:38)Bloody Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]showteam.php dosyasını FTP'den silin ve anasayfada varsa linkini kaldırın.

aklıma gelmedi değil aslında fakat manuel ayar olarak arıyorum silmek istemediğim için . Mybb nin öyle bir ayar eklememesi şaşırttı beni
(25-01-2015, Saat:19:00)marsel221 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]
(25-01-2015, Saat:02:38)Bloody Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]showteam.php dosyasını FTP'den silin ve anasayfada varsa linkini kaldırın.

aklıma gelmedi değil aslında fakat manuel ayar olarak arıyorum silmek istemediğim için . Mybb nin öyle bir ayar eklememesi şaşırttı beni

adını değiştirin showteam.php nin hocam.
Merhaba,

Elle kapatmak gibi bir ayar yok ve ftp ile uğraşmak istemiyorsanız şöyle ek bir çözüm yolu önereyim.

Temalar Şablonlar Sağ Ok Şablonlar Sağ Ok Kullandığınız Temanın Şablonlarına Girin Sağ Ok Forum Yöneticileri - [showteam] Şablonlar Sağ Ok showteam girin ve içindekilerin tümünü silin

Aşağıda verdiğimi yapıştırın ;

Kod:
<center><b><font size="3" face="Arial" color="red">Forum Yöneticileri Sayfası, Yönetim Kararıyla Kapatılmıştır!</font></b></center>

Kaydedin, şimdi isterseniz ana sayfadan Forum Yöneticileri bölümünü silebilirsiniz, istersenizde dursun. Zaten girmek isteyenler "Forum Yöneticileri Sayfası, Yönetim Kararıyla Kapatılmıştır!" yazısıyla karşılaşacaklar, ileride forum yöneticileri sayfasını tekrar aktif etmek isterseniz, showteam şablonunu "Orjinale Çevir" yaparak tekrar sayfayı aktif edebilirsiniz. Süper
Grup ayarlarındaki "Bu grubun kullanıcıları Forum Yöneticileri sayfasında gösterilsin mi?" seçeneğindeki tik kaldırılırsa, Forum Yöneticileri Sayfasında o yöneticiler görünmez.
(25-01-2015, Saat:20:59)Kiliza Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Merhaba,

Elle kapatmak gibi bir ayar yok ve ftp ile uğraşmak istemiyorsanız şöyle ek bir çözüm yolu önereyim.

Temalar Şablonlar Sağ Ok Şablonlar Sağ Ok Kullandığınız Temanın Şablonlarına Girin Sağ Ok Forum Yöneticileri - [showteam] Şablonlar Sağ Ok showteam girin ve içindekilerin tümünü silin

Aşağıda verdiğimi yapıştırın ;

Kod:
<center><b><font size="3" face="Arial" color="red">Forum Yöneticileri Sayfası, Yönetim Kararıyla Kapatılmıştır!</font></b></center>

Kaydedin, şimdi isterseniz ana sayfadan Forum Yöneticileri bölümünü silebilirsiniz, istersenizde dursun. Zaten girmek isteyenler "Forum Yöneticileri Sayfası, Yönetim Kararıyla Kapatılmıştır!" yazısıyla karşılaşacaklar, ileride forum yöneticileri sayfasını tekrar aktif etmek isterseniz, showteam şablonunu "Orjinale Çevir" yaparak tekrar sayfayı aktif edebilirsiniz. Süper

(25-01-2015, Saat:23:37)poyraz Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Grup ayarlarındaki "Bu grubun kullanıcıları Forum Yöneticileri sayfasında gösterilsin mi?" seçeneğindeki tik kaldırılırsa, Forum Yöneticileri Sayfasında o yöneticiler görünmez.

son yorum gayet mantıklı bir yorum zekice Gülümseme , ayrıca şablonu orjinale çevirmede iyi fikir .Caxing hocam sizde Sağolun
konu kilitlenebilir